Milyen ecset készletet és akrilfesték készletet ajánlotok?
Szeretnék elkezdeni festeni. Anyukám szerint megvan hozzá a tehetségem, régen sokat rajzoltam, festegettem(csak vízfestékkel), de amikor valamit elrontottam, akkor elegem lett belőle és hónapokig egyáltalán nem folytattam.
Most el szeretnék kezdeni festeni, és az akrilfesték tetszik legjobban a videók és képek alapján, amiket néztem. Viszont egyáltalán nincs ebben semmi tapasztalatom, szóval a tanácsotokat kérném: Milyen ecset készletet és akrilfesték készletet ajánlotok teljesen kezdőknek? Illetve, vászonra még soha életemben nem festettem. Milyen vásznat vegyek? Nem szeretnék több 10 ezreket költeni ezekre így elsőre, mivel még az sem biztos, hogy sikerülni fog normálisan festeni, szóval nem akarok nagyon sok pénzt úgymond "kidobni" erre. Tehát olyan dolgok érdekelnek, amik nem túl drágák, kezdőknek viszont megfelelnek.
Válaszotokat előre is köszönöm szépen! :)
15L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!