Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Ti mit szoktatok írni a...

Ti mit szoktatok írni a naplótokba?

Figyelt kérdés
Ma szereztem egy naplót. Valami "kezdőlöket" kéne hogy hogyan kezdjem el, ti mit szoktatok írni bele...

2018. febr. 26. 19:14
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nem tudom, hogy hány éves vagy, de én még hatodik osztályban egy kiskori szerelmemről írtam

Persze, mostanság, 16 évesen komolyabb témákról írok, pl a szüleimről, vagy ha összeveszek a legjobb barátaimmal, akkor róluk írok.

Régen mindennap írtam bele, arról hogy éppen mi történt aznap velem, most már csak akkor írok, ha valami meghatározó dolog történik velem

2018. febr. 26. 19:47
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Én 10 éves koromtól írtam naplót egészen 18 éves koromig. Azzal kezdtem, hogy bemutatkoztam. Név, cím, hanyadikos vagyok, miket szeretek és miket nem, és miért...stb. Utána pedig olyan heti szinte írtam bele az újdonságokat, amiket átéltem. Nagyon hasznosnak bizonyultak, mert 20 évesen egy betegség miatt amnéziás lettem és a naplóimból ismertem meg magam újra. Nagyon sok sikert hozzá! :)
2018. febr. 27. 10:43
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2018. febr. 28. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!