Mit szoktatok írni a naplótokba?
Akár rajzolni?
Ötleteket várok
én általában azokat írtam le, mi történt velem aznap, meg a személyes gondolataimat is persze...rajzolni is rajzoltam, de sose valami remekművet, csak ami éppen eszembe jutott, és nem volt kedvem irni, csak rajzolgattam..néha ragasztottam is bele..milyen piát ittunk a mult este, milyen cigit vettem...ilyenek...sajnos már egy hónapja abbahagytam, de így rosszabban is érzem magam kajak...meg ha naplót írsz szerintem fejlődik a fogalmazókézséged is, meg persze javul a hangulatod, így úgy döntöttem holnap ujra nekifogok. hello
20/F
sztárpasik haha, ezen mindig nevetek amúgy, ezer meg ezer lány szerelmes olyan pasikba akiket 1. sohasem fognak megismerni 2. ha ott lennének mellette, a csávó nagy valószinűséggel le sem szarná őket.
ÁLOMVILÁG
Az Álomvilág tetszik, fogok is arról írni
:D
Kedves második és első, szerintem is jódolog a naplóirás.
már 28 vagyok. tizenévesként azokat írtam, amik történtek velem aznap és persze a fiúkról rengeteget. meg úgy általában mindent, emberekről, jó történeteket amik történtek velem, barátnőimről, suliról, zenéről. néha visszaolvasgatom, és nagyon klassz. már elköltöztem otthonról, de hoztam magammal mindegyiket, van nekik egy dugihely :)
pótolhatatlan dolog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!