Rock-metál zene? Valami jót tudtok írni?
Figyelt kérdés
Rock, Thrash metál, power metál, heavy metál..ilyenek érdekelnek. De lehet pármilyen..csak a lényeg hogy metál vagy rock. De inkább metált.:D Nah szóval csak annyi lenne hogy írjatok nekem valami jó kis zenét.:) Metal!2011. okt. 27. 00:35
1/13 anonim válasza:
Én death metált, deathcore-t, metalcore-t hallgatok.
Itt szétnézek néha:
Ami jól hangzik névre, rákeresek Youtube-on és ha bejön, leszedem.
(Legnagyobb metál torrent oldal és még regelni sem kell.)
2/13 The Mastermind válasza:
Kedvenceim:
System of a Down, Metallica, Iron Maiden, Eluveitie, Doors (az mondjuk rock...) A perfect circle, TOOL...
Remélem találsz közöttük kedvedre valót, de nálam nagyobb szakértők a témában: www.rockerek.hu
4/13 /Anita_'94/ válasza:
Death - Leprosy
Ez a kedvencem. Egy régi klasszikus, még nem is éltem akkor...
7/13 anonim válasza:
Na szóval ugye metal érdekel?Thrash:Destruction.Black:Marduk.Death:Cannibal corpse,Napalm death,VOMITORY!Ezek a zkr-ok abszolult ászok!De ha a death metalt szereted,akkor nagyon ajánlom neked a Vomitory-t.Ez a négytagú svéd banda már 2000-ben bebizonyította,hogy mit is tudnak holott már több mint 20 éves a zkr.A revelation nausea lemezükkel szinte állva hagyták a deicide,c.corpse bandákat.De a többi korong sem piskóta.Ez egy dallam nélküli színtiszta death metal banda.Megalkuvást nem ismerő,töretlen erővel rendelkeznek ma is.Az első kettő lemez sajnos nem kapható,de a többi megvan,és ez csak a brutális death metal hívőknek ajánlott!Tudniillik,ez nem olyan zene amit a tinilányok hallgatnak.Ez nem háttérzene egy alkoholos bulihoz,erre nem lehet jól bepiálni!Vastag kemény riffek,ultragyors dobolás,bőrszerkó,hosszú hajak,mély hörgés,erős kitartás.Ez a VOMITORY!A minőségi death metal!A Mardukot is nagyon kedvelem,és nem vagyok sátánista!Csak a zenéje tetszik de az nagyon.A wolves c. daluk számomra örökzöld marad.A Destruction igazi szakértője a thrash metalnak.Nálam a thrash till death dalukkal kezdődött a rajongói imádat.Kérdésed,hogy tudok e valami jót írni?Hát én írtam neked,kellemes zenehallgatást!
8/13 anonim válasza:
Én inkább a dallamosabb kategóriájú metált,rock-ot szeretem.pl:Nightwish,Manowar,Iron Maiden,Korpiklaani,Motörhead,Rainbow,Destruction,Tankcsapda,Bikini,Beatrice,Ossián,Kalapács.Ki szereti a Korpiklaani zkr-t?
9/13 anonim válasza:
10/13 zsófi :)) válasza:
Na,ne már!
Ez most komoly? És a koRn meg a SLIPKNOT hol marad? :)
System of a downt én is ajánlom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!