Miért nem nézhetőek meg a magyar videók és élő
adások külföldről?
Figyelt kérdés
Magyar vagyok, de nem Magyarországon élek mert így alakultak az államhatárok. Eléggé felháborítónak érzem, hogy rengeteg magyar nyelvű videót, élő adást nem láthatok, mert nem Magyarország területéről nézem. Van valamiféle törvény, hogy csak a magyarországi magyarok nézhetik ezeket? Főleg most, amikor minden az integrálódásról, Európa egyesüléséről szol...
Én nem tudom, hogy milyen videót-élő adást szeretnél nézni. A köztévé gépen mindenütt élőben nézhető, szerintem. Meg a youtubos videók is.
Igaz, hogy az M4-en sokszor ki van írva, hogy csak Mo-on érhető el.
2018. jan. 30. 15:54
2/8 anonim válasza:
Ennek semmi köze az összetartáshoz. Magyarországon sem nézhetsz meg minden adást, mert nem mindenütt fogható vagy nézhető az adás. Attól függ, hogy a szolgáltató "hatásköre" meddig terjed. De az értelmes magyarok többsége sem nézi a Fidesz hazugságait. Inkább a neten tájékozódik.
2018. jan. 30. 16:02
3/8 anonim válasza:
Amennyiben televízió adásról beszélsz, úgy annak semmi köze a politikához, kizárólag a technikához. A televíziós adást sugározzák. Az adót direktbe nfogni nem nagy távolságra lehet a föld görbülete miatt. Ha azonban átjátszók (fölerősítve) ismét sugározzák, akkor egy körzetben ismét foghatod az adást. Attól függ, az adást hány átjátszó adja tovább. Mondjuk teljesen természetes, hogy magyar adásokat Svédországban, vagy Szicíliában nem tudsz fogni. Ez alól kivétel, ha az adást műhold szórja szét. Ennek a hatósugara a beállításától függ, é jóval nagyobb.
2018. jan. 30. 16:13
4/8 anonim válasza:
Hogy még egy ilyen kérdésnél is fideszezni kell... Ez valami paranoia néhány kulturpéldány esetében?
2018. jan. 30. 16:57
5/8 anonim válasza:
Szeeintem úgy érri, hogy külföldi ip vel nem játsza le a netes videókat. Pl Indavideo
2018. jan. 30. 18:36
6/8 anonim válasza:
Kerdezo legy pontosabb.
Nem adotornyokrol, muholdakrol, fold gorbulet meg fideszrol van szo.
Egyszeruen a neten rengetegszer belefutsz az "On nem M.O. teruleterol nez minket, igy nem elerheto a kivant tartalom" vagy hasonlo. Es nem csak politikai propagandakat meg nepbutito valosagshowokrol van szo, hanem lenyegtelen indavideos baromsagokrol is.
2018. jan. 30. 18:38
7/8 anonim válasza:
Minek néztek Online videó megosztókat, megmondtam már végüket járják...
2018. jan. 31. 18:29
8/8 A kérdező kommentje:
Élő adások alatt az élő streameket értettem. Sajnos nem tudom megnézni például a Forma 1-et magyarul, meccseket, olimpiát, bajnokságokat, mert csak Magyarország területéről elérhetőek. Tekintettel arra, hogy így szétszabdalták az országot és sok magyar külföldön rekedt annak idején, elég szomorú hogy még ezzel is egyre távolabb kerülünk egymástól.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!