A Fidesz hogyan akarja megtartani a szavazótárborát, ha külföldről hívat be mexikóiakat, ahelyett, hogy megtartaná a magyar munkaerőt?
en toled hallom eloszor hogy barki ide mexikoiakat akarna hivni.
egyebkent is tokmindegy milyen szegeny orszagbol akar barki munkaerot behivni, ha annak a munkaberebol Magyarorszagon kell megelnie, akkor tokmindegy neki mennyiert dolgoznak Mexikoban vagy Malajfoldon. ITT annyi egy lakas bere amennyi, es annyi a kenyer ara amennyi, 47ezerbol nem fog tudni megelni akkor sem, ha Indokinaban meg tudna.
Már nem találom a kérdést, de azt tudom, hogy egy illető feltette 3-4 héttel ezelőtt. vagy kicsit előbb, vagy kicsit még régebben, már nem is tudom. Most hogy így visszaemlékezek rá, lehet, hogy nem is a fideszt mondták, hanem a jobbikot. Hogy ők hívják be őket. Emlékszem, hogy megírtam kommentben, hogy ez miért előnyös nekik, miért nem a magyaroknak adnak munkát. Mire a kérdező reagálása annyi volt, hogy "Most már biztos, hogy jönni fognak, nem is ez a kérdés. Hanem az, hogy ..."
És itt fogalmam sincs mit mondott, de valami nagyon együgyi, lényegtelen dolgot. Kb mint ezt mondta volna: "Most már biztos, hogy jönni fognak, nem is ez a kérdés. Hanem az, hogy milyen színű a pillangó szárnya."
Tehát gyakorlatilag jól megbeszélték, hogy nincs más hátra, jönni fognak a mexikóiak, több 10 ezres tömegben, és hogy a jobbiktól ez milyen jó ötlet volt. Igen, jobbikot mondtak, most már emlékszem. Megy hogy csak ez a megoldás a munkaerőhiány pótlására. Így visszagondolva, fogalmam sincs, hogy valaki csak éppen lejáratni akarta a jobbikot, vagy csak félre értett valamit, vagy egyszerűen csak hazudozott. Nem tudom. De erre a mexikóis dologra emlékszem. Ha valakinek még rémlik a kérdés, kérem linkelje be ide, mert én nem találom!
Ja, hat ha te azalapjan akarod a Jobbikot a Fideszt (vagy barmelyik partot) megitelni, hogy ide egy-egy kommentelo mit irt be...
Csak nezd meg a politika kategoria ertekeleseit, mindenki 20-30% koruli, egyszeruen azert, mert az ellentabor dislike-nak hasznalja a pontokat, es mivel van 2-3 politikai fosodor, igy eselytelen mindenkinek a kedvere tenni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!