Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Ki hogy szilveszterezett?

Ki hogy szilveszterezett?

Figyelt kérdés

Én 6tól pasimmal voltam

Fél 8tól fél 10ig barátnőmmel rendeztünk utcai bulit. Volt koncert,ittunk bort. Aztán 9től fél 10ig magam ezért dodjemeztem egy kicsit. Aztán fél 11től 12 ig anyáék is jöttek városba velük lógtam most meg szenvedek. 17/l

2018. jan. 1. 01:56
 1/4 anonim ***** válasza:

Mitől szenvedsz? Másnaposság?

Otthon voltam a családommal, és Dancsó Péter Aranyásók (5rész) videókat néztünk éjfélig. Az előtt meg mindenki elvolt a saját dolgával.

Apámmal a hálózatot építettük otthon sajnos sikertelenül, ugyanis most költöztünk házba, és ki akartuk használni az új világháló szolgáltatónk erősebb, gyorsabb teljesítmény nyújtásának élményeit 2 WiFi sugárzóval, mert egy sugárzó amit adtak ettől a szolgáltatótól az nem lett volna képes teljes sebességet biztosítani, márpedig nekünk szükségünk van rá, mert én online tanulok programozni, apám pedig mondani lehet, hogy egy kisebb letöltőbázis [néha velem együtt] =D

És a rossz hír, hogy nem volt elég alkohol, hogy rendesen be bass ak =D [igaz nekem nem kell sok, mert nem bírom]

A párommal töltöttem volna ezen ünnepet, csak pont nincs párom =D 1,5 hónapja ért véget a glamúr =D Eddig csak 1x voltam foglalt újévkor (de az szépen is telt el)

2018. jan. 1. 07:44
 2/4 anonim ***** válasza:

visszajelzést kérek

ja és 22/F voltam.

2018. jan. 1. 08:42
 3/4 A kérdező kommentje:
Nem attól. Mástól 😂😂
2018. jan. 1. 08:45
 4/4 anonim ***** válasza:

Azért szenvedsz mert nem így tervezted a szilvesztert, vagy mert vége lett?

Én Párommal voltam itthon. Több helyre hívtak minket, de nem volt kedvünk.Pezsgőztünk, forraltbor. Házibuli ketten. ;)

2018. jan. 2. 09:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!