Titeket nem zavar, hogy a ti pénzetekből Dubaiban szilveszterezett Habony Árpád, mert, hogy 0 FT jövedelme van papíron?
Figyelt kérdés
2016. jan. 1. 21:09
2/8 anonim válasza:
Engem nem. A sok migráns jobban zavar akikre milliárdokat költök. Habony pár százmilliója meg se kottyan.
3/8 anonim válasza:
én úgy hívom Habony Quasimodo. csúnya kis valami.
4/8 anonim válasza:
Már az lett volna a furcsa ha nem így van.
5/8 anonim válasza:
Engem azért zavar,mert Fideszék szerint,nincs semmiféle kapcsolat,tanácsadói szerződés Habony úrral.Akkor meg gondolom,szimplán csak haver,a haveroknak meg "csepegtetni" kell valamit.Simicska is remekül megvolt,amíg haverok voltak Orbánnal.Aztán g...ett egyet és így már nem "hasít" annyira.Van helyette más. Viszont arra én is kíváncsi lennék,hogy végülis mennyit költünk a menekültekre és ebből mennyit áll az EU.Mert "oldaltól" függően,írnak mindenfélét.
6/8 anonim válasza:
Engem az zavar, hogy az emberek ebben az országban ilyen gumicsontokkal foglalkoznak ahelyett, hogy lógna az összes politikus a kötélen.
7/8 anonim válasza:
Nem foglalkozok vele, mert ez is csak egy tipikus "hír", ami arra jó, hogy az embereket felhergelje és a figyelmüket elterelje a valós problémákról.
8/8 anonim válasza:
Tölem nem kért pénzt soha :-)(ja és nem is otthon élek, szoval az én pénzemen biztos nem :-))
Amugy birom ezt az "mi pénzünkön csinàlnak ezt+azt stb." ez egy akkora hülyeség! ha valaki tanul, dolgozik szorgalmasan+szerencséje is van egy kicsi, az àltalàban mindig boldogul, és megengedheti magànak a dràGàbb dolgokat (itt nem habony ä-ra gondoltam).A lustàk meg szeretik kijelenteni h a gazdagok az ö pénzükön dözsölnek, holott ez az esetek 90 szàzalékàban nem igy van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!