Csináljak YouTube csatornát?
15/F vagyok, és nagyon érdekel a videózás/filmezés.
Van egész jó felszerelésem, amit kisfilmek forgatásához használunk a barátaimmal, de azt az időpont egyeztetés meg ilyenek miatt csak néha csináljuk (2-3-onta 1 kisfilm jó esetben, az iskolai szünetekben), és mivel élvezem ezeknek az elkészítését szeretnék más féle videókat is csinálni.
Csináljak csatornát?
- Megvan hozzá gyakorlatilag minden felszerelésem (kamera, állvány, zöldháttér, lámpák, mikrofonok, stb.)
- Hiányzik az hogy gyakrabban csináljam
- Más videósok (többnyire külföldi) nézésétől rengetek inspirációt kapok, és így rengeteg kedvem van ezeket csinálni
DE
- Tartok attól hogy az osztálytársaim cikiznének miatta, vagy ilyenek
- Nem tudom hogy milyen témájú legyen (a 3 ami leginkább érdekel: Tech, Filmezés, Gaming)
- Nem tudom hogy magyarul vagy angolul csináljam (angolul szélesebb a közönség, és több emberhez eljut, de ugye magyar az anyanyelvem)
Minden építő jellegű hozzászólást köszönök!
(Bocsi ha nem jó kategóriába posztoltam, ha szóltok kiteszem máshova is)
hú de sok a pozitív komment!
attól ne tarts hogy kicikiznek az osztálytársaid, nem fognak miatta, engem támogattak, de az 5-ös kommentelönek igatzta van. 10-20 feliratkozónál nem lesz több, kivéve ha nagy energiát fektetsz a vágásba meg amúgy mindenbe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!