Tudnátok mondani jó youtube csatornát? (kritériumok a leírásban)
Animációs csatornát üzemeltetek, de a rajzolás önmagában elég monoton, még zene mellett is. Olyat keresek, amit kizárólag hallgatni kell, mert a rajzra kell figyelnem.
20 éves vagyok, ezért értelmes ajánlást kérek, nem Középsulit, meg Szabyestet vagy kit.
Mostanában a Dumaragu-t hallgattam, de ki nem állhatom Simon-t. Valami hasonlót keresek, csak más személyiséggel. Szóval valami történet mesélős, érdekességekről beszélő csatorna kéne.
Videó mániát ismerem, de csak a régi részeket szeretem
HollywoodNewsAgency-t nagyon szeretem, de az össze vidit láttam
Justvidman összes vidit láttam tőle is
Caff-ot nem ismerem, de lecsekkolom
Viszont mint mondtam, én csak HALLGATOM, ezért JustVidmennél még hátrány is lenne az animáció. Dumaragu-ból Simon csak beszélt, mozgatta a karját és ilyenek, de JustVidman-nél illik nézni is a videót, hogy átjöjjenek a poénok :) Nagyon szépen köszönöm az ajánlásokat, jöhetnek még!
Zállatorvos
Szórakoztatóan, de szakmailag hitelesen, közérthetően adja elő animációkkal a különböző állatbetegségeket, baktérium-vírus különbségét, stb. Ezekben több phd és dr fokozattal rendelkező személy segíti. A videók 7-12 perc közöttiek, nagyon jó humorral átitatva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!