Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Ki az az "Azmo"? (Thevr)

Ki az az "Azmo"? (Thevr)

Figyelt kérdés

Üdv! A TheVr streamekben felbukkant ez késő 40-es éveiben járó, nagyorrú, kopaszodó fickó. A kérdésem az lenne, hogy ki is ő? Miért van korlátlan hatalma a chat felett, és miért bannol embereket?

Véleményem szerint Jani apukája lehet, vagy esetleg a bátyja, és a chat szűrésével segiti János munkáját.

Mi a véleményetek róla?

2017. nov. 17. 11:34
1 2
 11/18 anonim válasza:
26%

Engem is TO-zott már Azmo mégse verem a nyálamat és fűnek fának megyek sírni, hogy mekkora egy szemét ez az Azmo mert TO-zott, tiltott vagy bannolt...

Egyébként meg: Az hogy ki hogyan éli az életét abba meg végleg nincs beleszólásod, se senkinek...

"Pontosan, ahogy előttem is írták, egy kopaszodó 40-es magányos faszi aki abban éli ki a perverzióját, hogy 10 éves józsikákat bannolgat a chaten úgy, hogy közben otthon a markában röhögve majszolja a még tegnapról megmaradt pizzaszelet felét. A közutálatot pedig saját maga csatornájának marketingelésére fordította, hiszen a rossz reklám is reklám"

Azért mert TE csak annyit látsz az csak a te szűk látókörűséged bizonyítéka...

Ha tudnád mekkora munka van abban amit csinál...

A twitch streamelés/moderátor-ság nem csak abból áll hogy benyomom a kamerát lökök pár vicces sablonos dolgot vagy bannolok pár vérpistikét és eltöltöm az időt 4-5-6 órán keresztül...

Neki nincsen azzal vége hogy kikapcsolja a streamet vagy a gépet...

Egyébként meg ha ennyire szúrja a szemed nézz mást vagy csináld jobban mint Ő... De ha meg jobban csinálod mint Ő akkor valszeg arra is rá fogsz jönni hogy mást nem kritizálunk...

Max építő jellegű kritika, de azt nem ebben hangnemben szokták közölni ahogy TE teszed.

További szépeket

2018. febr. 17. 00:59
 12/18 anonim ***** válasza:
68%
Mint moderátor nincs vele bajom. De ahogy rinyál R6-ban az kiakaszt xD
2018. márc. 14. 01:24
 13/18 Quickyyy válasza:
95%

Végtelen negatív hangulattal tölti meg a TheVR-os streameket. Önkényesen tilt ki embereket mert megteheti, feketén fehéren van egy szabályzat amit betart továbbá kiegészíti a saját pontjaival.

Egyszerű véleményre voltam kíváncsi egy normál témában ( rasszizmustól, politikától, trollkodástól, obszcén sértő szavaktól mentes hozzászólás volt), amiről azt hittem, hogy eltűnik a tucatnyi más gondolat között => 3-4 TO.

Amikor lejárt megkérdeztem, hogy mégis miért kaptam, csak egy lekezelő, sértő választ kaptam rá. Szóval az én befőttem rohadjon meg ha megszeretném tudni mit szabad és mit nem.

24F

2018. ápr. 27. 12:12
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Én is hasonlóképp jártam, mint az utolsó válaszoló, egyik adás alatt Pisti vmi játékkal játszott, de bugos volt és nem tudott továbbmenni.

Erre én be MERTEM írni a chatbe, hogy nem kéne újraindítani a gépet (igaz, hogy játékot akartam írni gép helyett, de fáradt voltam kvára szóval elírtam).

Oké, Pisti mondott vmit, hogy f&sz vagyok, meg a többiek is röhögtek, de hát oké, mert nyilván hülyeséget írtam, nem is ezzel volt a baj.

De valamelyik gyökér úgy érezte, hogy ez akkora sértés volt a VR közösség részére, hogy rögtön TO-ot kell adni ezért.

Mikor lejárt és megkérdeztem, hogy ez mégis mi volt ez, szintén csak egy lekezelő választ kaptam, meg azt, hogy ha nem tetszik, akkor el lehet húzni.

Erre leírtam a véleményemet, amire persze normális válasz helyett egy újabb TO volt a megoldás. :)

És nem én vagyok az egyetlen, aki tök ártatlan kommentekre (tehát nem olyan kérdésekre, mint pl. mikor játszotok PUBG-t, vagy gyűlölközés, politizálás stb.) TO-ot vagy bannt kap.

Kár, hogy így elbĐsszák a közösséget ilyenekkel, és valóban elég feszült a hangulat sok steam alatt.

Régen imádtam nézni a TheVR-t, de őszintén, az ilyenek, még ha apróságok is, egyre távolabbivá teszik nekem az egészet és még ha nézek is tőlük játszásokat, inkább a YouTube-on teszem.

(azt már csak mellékesbe megjegyzem, hogy sajna sokszor eléggé ront a minőségen, hogy percek mennek el a donate-ek köszöngetésével/random, nekik nem tetsző kommentek leb&szásával [ez imo inkább Pistinél jellemző, hogy percekre felbassza magát kommenteken], ami ugyebár instant TO-ot jelent, ahelyett, hogy igazán a játékra koncentrálnának)

2018. szept. 4. 10:52
 15/18 anonim ***** válasza:
stream*, bocs az elírásért.
2018. szept. 4. 10:55
 16/18 anonim válasza:
0%

#13:

Ez komoly?! Nem érted miért TO-ztak? 😂😂😂

SEGÍTEK: BACKSEAT

2018. okt. 8. 19:32
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó. Hátsó ülés?
2018. dec. 28. 19:47
 18/18 anonim ***** válasza:
84%
:D Am megjegyzem, hogy a legtöbb TO-t/bann-t nem i ő osztja, hanem Jani . Ezt a New Era-n el is lett mondva
2019. jan. 1. 00:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!