Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » TheVR Azmoja titeket is...

TheVR Azmoja titeket is kibanolt Twitch-ről?

Figyelt kérdés

Tök idegesítő ez az Azmo36 gyerek a VR-osok Twitch adminjuk!

Állandóan kibanol mindenkit. Engem is kibanolt mert kérdeztem valami. És egyből jött a 600-as ban. Utána megint volt valami kérdésem és végleges bant kaptam. Szerintem nagyon durván ossza a bant! Rohadt idegesítő a kisgyerek. Mi a véleményetek Azmoról?

#ban #BAN mester
2017. nov. 1. 15:07
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
82%
Mit írtál pontosan?
2017. nov. 1. 15:23
 2/14 anonim ***** válasza:
30%

Várj, nem értem. Akkor most laptólról, gépről vagy szerverről szerettél volna kérdezni? Nem tiszta mert egyéb kategóriában vagy.

Vagy az azmoja valami programozási nyelv lenne? Nem hallottam még olyat hogy bárki írt volna ilyen nyelvben VR alkalmazást.

2017. nov. 1. 15:26
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
A TheVR nevű youtube és twitch csatornáról van szó, ahol Azmo36 nevű ember az egyik moderátor.
2017. nov. 1. 15:27
 4/14 anonim ***** válasza:
54%

Nem kisgyerek.

No, meg ha olyan dolgokat kérdezel amit már 100000000x elmondtak, leírtak, stb. Akkor sanszos, hogy bannolják azt aki megkérdezi +1x is. Elég idegesítő amikor újra és újra ugyanazt kell elmondani.

2017. nov. 1. 16:12
 5/14 anonim ***** válasza:
44%
Bővebb leírás egy másik fórumról: [link]
2017. nov. 1. 16:51
 6/14 anonim válasza:
37%
Mint minden chaten, ott is vannak szabályok, amiket el kell fogadnod, mielőtt legelőször beírt valamit (le kell okéznod a felugró ablakot) és ezek mellett folyamatosan linkelik a különböző szabályokat, van rá parancs is, ha ezeket nem tartod be, akkor jogos a TO és a BAN is, mivel a 600-as ban, az egy 10-perces TO (amibe senki se hal bele). Több ezren nézik őket, és csak egy kis százalék kap BAN-t ebből, az egész mod team azért van, hogy élvezetes legyen a chat, és felnőtt emberek a modok is ugyan úgy, ahogy Jani és Pisti is, szóval az ilyen hisztinek semmi értelme. A véleményem Azmoról: Én kedvelem :) szexi pasi, nagyon bírom a humorát is :)
2017. nov. 8. 17:53
 7/14 anonim ***** válasza:
62%
Próbálj meg egy kicsit átmenni bólogatós seggnyaló fanboyba.. tanácsolnám, hogy donételjél is amiben valami teljesen felesleges kérdést teszel fel, illetve a véleményedet fejted ki, hiszen a chaten nem biztos, hogy beolvasásra kerül. Egyszerű trükk még, hogyha valami igazán humorosat ír a fent említett kölök akkor a nevét betaggelve írd a chatbe hogy "jajj ez jó volt azmo xD" ... így biztosra veheted, hogy egy kis idő után jó kapcsolatot fogsz ápolni vele. Nem árt amúgy havi 5 dollárért a semmiért feliratkozni hogy plusz szutyok semmitmondó emotokat tudj minden mondatod végére illeszteni.
2017. nov. 15. 19:26
 8/14 A kérdező kommentje:
És ez tényleg így van! Annyi seggnyalót láttam ott. és ugyan ilyeneket irkáltak. 100% igazat adok neked! De azt is biztos én nem fogok neki nyalni inkább banoljanak ki 1000x :D
2017. nov. 17. 14:14
 9/14 anonim válasza:
44%
1: utolsó kèrdező mièrt is nèzel te TheVrt? Amúgy Azmo nem vèletlenül bannol mindenkit. Az meg, higy te egy egoista barom vagy az nem az èn problèmám. Dogadd el, hogy rosszat írtál/kèrdeztèl.
2017. nov. 28. 22:06
 10/14 anonim ***** válasza:
40%
csak nem egy igazi vérzőszájú fanboyhoz van szerencsénk?
2017. nov. 28. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!