Csak nekem ilyen hulladék a twitch?
Figyelt kérdés
Nem lehet 2 lépést megtenni az oldalon valami error nélkül.
Miért van ez?
Vagy csak velem van ez így?
Nem hiszem el, hogy több mint 200 ezren liveolnak itt és csak nekem vannak problémáim az oldallal.
Unable to update profile. Users.SetUser: Error (403): You may not change your display name, only the capitalization of it.
Login Failed Dismiss
stb.
Illetve youtubeon miért tudok 1080p60fps-be streamelni twitchen meg kb szarrá laggol a stream és a legközelebbi stream szerver van beállítva.
2017. aug. 11. 20:04
1/1 anonim válasza:
Szia, nekem az alkalmazás még bejelentkezni sem enged egyből lefagy.Én sem tudok vele mit csinálni ,így csak laptopon tudom nézni,amivel picit kényelmetlenebb. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!