Mi lehet a baj?
Lefogadom hogy frissítetted ?
Tiszta telepítéssel nincs ilyen gond. Ajánlom .
Nekem is volt ilyen problémám miután telepítettem a Win10-et, sőt az osztálytársamnak is. Utána is néztem mi lehet az oka elég sok helyen, sok mindent nem tudtam meg csak azt hogy másoknak is van/volt ilyesmi baja. Általában újraindítás is segíteni szokott de az sem 100%.
Elég erős a gyanúm hogy a Windows10 a hibás de ha letöltesz pár frissítést ami egyébként automatikusan kéne jöjjön akkor el fog múlni. Legalábbis nálam már egy jó ideje nem volt.
Szia!
Nyisd meg a Parancssort rendszergazdaként és
bemásold be az alábbi sorokat mindegyik végén enter nyomj és indítsd újra a géped.
---------------
Get-AppXPackage -AllUsers | Foreach {Add-AppxPackage -
DisableDevelopmentMode -Register
"$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml"}
-------------
Get-appxpackage -all *shellexperience* -packagetype bundle |% {add-
appxpackage -register -disabledevelopmentmode ($_.installlocation +
“\appxmetadata\appxbundlemanifest.xml”)}/code]
Szia!
Nyisd meg a Parancssort rendszergazdaként és
bemásold be az alábbi sorokat mindegyik végén enter nyomj és indítsd újra a géped.
Get-AppXPackage -AllUsers | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml"}
Get-appxpackage -all *shellexperience* -packagetype bundle |% {add-appxpackage -register -disabledevelopmentmode ($_.installlocation + “\appxmetadata\appxbundlemanifest.xml”)}/code]
Van youtube videó is erről: https://www.youtube.com/watch?v=zsCsuicnAU0
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!