Ki az az "Azmo"? (Thevr)
Üdv! A TheVr streamekben felbukkant ez késő 40-es éveiben járó, nagyorrú, kopaszodó fickó. A kérdésem az lenne, hogy ki is ő? Miért van korlátlan hatalma a chat felett, és miért bannol embereket?
Véleményem szerint Jani apukája lehet, vagy esetleg a bátyja, és a chat szűrésével segiti János munkáját.
Mi a véleményetek róla?
Engem is kibanolt! Pedig full átlagos kérdést tettem fel. És volt aki kb ugyan olyant kérdezett, de viszont ő donételt és őt nem banolták ki. És persze neki válaszoltak is. engem meg ugyan olyan kaliberű kérdésért kibanoltak...
Egyre jobban kezdek lehangolodni Azmo végett az egyész VR-ról! Pedig imádtam őket! De ez az azmo nagyon szánalmas és nagyon sok panasz van rá!
Mondjátok már meg. Mègis mièrt csaszegetitek folyton. Ő egy moderátor a chatben, sok olyan van. Ès mègtöbb olyan aki beírja, hogy mikor lesz a beígèrt játèk, vagy valami apszolút hülyesèget.
Foggalmam sincs mit írtál be, de azmo nem bannol vèletlenül!! Akkor sem ha azt hiszed. Lehet, hogy olyat írtál be ami eggyèrtelmű. Azt mèg megèrtem.
Gyerünk dislikeot menni fog!!
"csaszegetitek", "apszolút", 'eggyértelmű".
Én megértem, hogy véded, de mi ez a helyesirás?... Elég szomorú.
Minden esetre sajnálom, ha offenzivnek találtátok a kérdésem. Valóban - főleg az utolsó előtti sor - vicceltem a kérdésben. A lényeg az lett volna, hogy került oda ahova, és kinek mi a véleménye róla. Úgy vélem ebben igazán nincsen semmi bántó.
Üdv!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!