Rubik kocka segítség?
Figyelt kérdés
Eddig mindig ki tudtam rakni, de valahogy most nem sikerül. Egyetlen egy kocka nincs a helyén, a többi kész.
Szóval, a piros oldal felém van fordulva, a kék felfele, a sárga meg jobb oldalt. Ennél a három színnél van a probléma. A jobb felső sarokban nincsenek a helyén a színek. A kék van a piros oldalán (szembe), a sárga a kéken (felül) a piros a sárgán (jobb oldalt). Tehát csak az az 1db kocka rossz.
Innen meg lehet valahogy oldani? Számtalan videót néztem, sokszor újra kezdtem, de itt lyukadok ki minig.
2017. okt. 27. 18:40
1/3 anonim válasza:
Rengeteg videó és leírás van. A kockát kirakni tudók 99%-a azoknak köszönhetően tudja kirakni. Ott biztos megtalálod a megoldást.
2/3 anonim válasza:
Csak az egy darab sarokkocka nem áll jól? Ilyen akkor szokott előfordulni, ha szétesett / szétszedték a kockát, és nem jól rakták össze. Úgy tudom, erre nincs megoldás, mármint forgatás nincs. Ki kell szedni a kockát, és helyesen visszarakni, utána jó lesz.
3/3 anonim válasza:
Én a Neumann Balázs féle leírást használom, azzal könnyű kirakni. Próbálom megjegyezni a leírt forgatásokat, fokozatosan a 2-sortól haladok a nehezebb lépések felé, vagyis az alsó sor kirakásáig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!