Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Ahogyan tudom gyorsítani a...

Kovács Zozi kérdése:

Ahogyan tudom gyorsítani a rubik kocka kirakását?

Figyelt kérdés

Nekem egy Da Yan2-GuHong versenykockám van. Ez jó márka? És az alap kirakás már megy a fridlich metódust próbálom most de elég lassan tudom forgatni, hogyan tudom azt elérni hogy gyorsabban pörgessem és hogy a fehér keresztet gyorsan tudjam kirakni?

Olyan válaszokat nem kérek hogy rakjam ki az asztalra és 5másodperc alatt kiraktam.

A válaszokat előre is köszönöm.

2016. febr. 8. 19:26
 1/6 anonim ***** válasza:

Fújjál bele szilikon spay-jel, tekergesd meg, hogy mindenhova jusson belőle, utána meg töröld le, ami kifolyt.

Nagyon hatásos, az én kockám emiatt annyira jól forog, hogy ha kicsit pontatlanabbul tekerem a kelleténél, akkor szétesik.

Másik megoldás az, ha szétszeded, és a belső csúszófelületeket kicsit lereszeled. Ezt inkább nem ajánlom, mert ha túlcsiszolod, akkor rossz lesz a kocka. a szilikontól viszont semmi baja sem lesz.

2016. febr. 8. 20:01
 2/6 anonim ***** válasza:

Szilikon spray-ből csak jó minőségűt használj hozzá, különben még lehet rosszabbul fog pörögni, mint előtte (tapasztalatból mondom. Rubik Stúdiós kocka sokkal jobb lett a sima autós szilikon spray-től, a márkásabb versenykocka meg rosszabb).

Egyébként ahogy értelmezem, itt nem a kockával van a probléma. Most menny idő alatt rakod ki? Fehér keresztet még célszerű a mérés elindítása előtt kirakni, fejben (abba a 10mp-be bele kell férjen). Utána ezt végrehajtani már csak pár másodpercet vehet igénybe. Ez így még lehet nem megy, de ha sokat gyakorolsz simán teljesíthető cél :)

2016. febr. 8. 23:52
 3/6 anonim ***** válasza:
Sok-sok gyakorlással :) Guhong nem rossz, csak kicsit elavult már. 5 éve nagy cucc volt.
2016. febr. 9. 07:21
 4/6 A kérdező kommentje:
Most olyan 1perc 18 másodperc a rekordom
2016. febr. 9. 14:05
 5/6 anonim ***** válasza:
Akkor még sehol nem vagy... szilikonnal egyelőre ne szarakodj, a guhongnak kopnia kell... rakj rohadtsokat időre, igyekezz olyan napi 50-et elérni.
2016. febr. 22. 22:37
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem 35 mp a rekordom ,fridrichel simán el lehet érni.Amúgy nekem a szilikon váltbelegjobban .
2016. dec. 16. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!