Valaki nem akar velem kockulni?
Figyelt kérdés
Nincs egy olyan ember itt aki szeret kockulni? pl van a dont starve játék esetleg azon vagy esetleg lolozni? eune-n vagyok. csak nincs kockuló társam... a barátnőmnek van ő vele szokott játszani volt mikor hármasban csak bizonyos okok miatt már nem játszok úgy. Esetleg valaki normális megbízható emberke akinek van kedve így kockulgatni van itt ilyen? az jelentkezhetne.Mert unalmas már nekem egyedül játszani. :)
18/F
2015. nov. 23. 19:48
1/4 A kérdező kommentje:
Olyan emberre gondoltam még hogy aki jófej,nyílt,vicces,barátkozó..stb
2015. nov. 23. 19:51
2/4 anonim válasza:
Don't starvéban az a baj, hogy egy idő után totál unalmassá válik és nincs benne már semmi amiért megérné vele játszani, pláne multiban. A LoL egy olcsó lebutított dotautánzat, bár manapság azt tolják a 18 év alattiak.
3/4 anonim válasza:
Ja, azt nem írtam, én max diabloznék, de hát az én kockulásaim kimerülnek a heti egyszer két órában a diabloban is :D
4/4 A kérdező kommentje:
Nem baj legalább elmondtad és jelentkeztél :D azért köszi. :)
2015. nov. 23. 20:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!