Létezhet ez így?
Ellopták a 4x4-es rubik kockám egyik hétvégén a táskából (semmi mást csak azt)
Anyám venni akar nekem másikat... De valahogy úgy érzem már nem lesz ugyan olyan.
Létezhet hogy azért van ez így mert a kockát már a saját kezemre alakítottam ki (szedtem szét és raktam össze)és érzelmileg szinte hozzám nőtt?(tehát hogy a másik kocka szerintem csak rossz emlékeket kelt majd bennem?)
Bocsi ha zavaros lett vagy ha rossz helyre került de ezt találtam úgymond a legmegfelelőbbnek.
Nos, igen, lehetséges az, hogy érzelmek is fűznek AHHOZ a kockához. (emlékek)
Az ember rengeteg tárgyával van így.
Ha ellopták, az már pótolhatatlan.
Kérdés, hogy szereted-e a kockát kirakosgatni időtöltés/szórakozás céljából, vagy nem.
Ha igen, neked elsőképp azon célt szolgálta, akkor ne habozz, szerezz egy másikat.
Ha az előző kocka hiánya aggaszt ennyire, akkor mondj le rubikról :)
Keress mást.
Nekem a célom mindet megtanulni... De ez annyira a kedvem szegte... Minden kockám szeretem de ez volt a kedvencem mert kihívás volt... Jól forgott és tudtam mit merre lehet és hogyan.
Ha új kockám lesz addig biztos nem lesz élmény kirakni még nem tudom hogy forog... Mert hiába ugyan az a márka... Egy kocka se forog ugyan úgy
Remélem... De eleve vennék... Csak mem hayználnám akkora örömmel... De arra hogy écfolyam társaimmal versenyezzek jó lesz végül is...
De remélem tényleg meg tudom úgy szokni mint az előzőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!