Legjobb Teen Wolf fanfiction?
Amilyet te keresel az kicsit nehezebb.
Mert mivel ezek "fanfic"-ek és a FAN-on van a hangsúly. Tehát rajongók által teremtett helyzet/érzelmek
valószínűleg meg fogják változtatni a karaktereket sok téren.
Igen persze, ezzel tisztában vagyok. Olyanra gondoltam, hogy például, ha az egyik karakter nem túl beszédes, akkor az ne akarjon hirtelen mindenbe belekotyogni, vagy mondjuk ne legyen tele fárasztó poénokkal, mert ez a sorozatban sem volt így (olvastam már ilyet ezért mondom. Csak legyen olyan, ami nincs tele helyesírási hibával és a történet izgalmas és kidolgozott.
(Kis kitérő: a 6B-ben most Maliával is ez történt. Ő eleinte egy magának való, erős, magabiztos lány volt, aki nem bízott senkiben és nem félt nekimenni senkinek. Viszont most a végén olyan lett, mint egy átlagos amerikai tinilány, akire ha ránéz egy srác (Scott), akkor egyből elolvad és a karjaiba omlik... Nekem ez így már egyáltalán nem hasonlított a vérpréri Maliára.)
Köszi a választ, várok még azért. :D
Én jót eddig csak stereket olvastam. Igazából nem jót is, úgyhogy mindegy is. Ha nem idegenít a téma:
Szerelmes vagyok abba ahogy ír. Van vagy 250 sztorija (rövidebb-hosszabb, +18 vagy csak könnyed romantika, szóval minden)
Merengőn
Vagy szintén mellonstól
Derek tűzoltó őrületes pitéje
Én ezeket élveztem nagyon
Remélem tudtam segíteni. ❤
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!