Egy jobb fizetést hol lehet elverni egyedül?
Mivel nőknek nem kellek, ezért jönnek ezek a forever alone programok.
De sajnos eddig csak olyan dolgokat csináltam, amit a szerényebb keresetüek is meg tudnak maguknak engedni.
Pl fesztiválokon ugy veszik a napijegyet mint a cukrot és nem probléma hogy 20-30 ezerbe kerül egy nap fogyasztással együtt, egész nyáron fesztiválra járnak a minimálbéren dolgozó fiatalok IS.
Vegyük azt, hogy még a KSH szerinti átlag keresettől is sokkal jobban keresek (nem mintha az a bizonyos 300bruttó egyébként annyira általános lenne a valóságban)
(ja és lakást sem kell béreljek, mert kaptam egyet)
Milyen helyeket tudnék megengedni magamnak ilyen szintü keresetből, ami tényleg csak a jobb anyagi helyzetüeknek van belépő?
Vagy akkora a széthuzás, hogy vagy a prolik közé tartozik az ember vagy a milliomosok közé? Köztes fokozat nincsen?
HAHA
ja végülis 180 ezer forintért vettem egy pár hangfalat, hogy zenéljek...hobbi...

pénzzel szeretném megkönnyiteni, hogy kelljek a nekem tetsző lányoknak.
nincs nagy igényem, ezek a totál átlag, de nőies alkatú lányok teljesen jók lennének...ja csak nem nagyon osztanak lapot ebben a kategoriában. Mindig nekem kell összeküszködni hihetetlen eröfeszitések árán, hogy széttegye valaki.

jo, hát én is találok nőt, csak a probléma midnig azzal van, hogy MILYET :D
a joképünek született fiuknak pl alap, hogy vékony fiatal szexi a csaj, és max a személyiségük mentén válogat
de nekem még az is elérhetetlen , hogy jó testü legyen a csaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!