Hogyan élhetnék tartalmasabb életet?
Figyelt kérdés
Ha nincs pénzem...
Nem azt mondom, hogy minden kikapcsolódás pénzbe kerül, de szerintem a legtöbb mégis...
Évente 1-2 alkalommal megyek moziba, nem tudok minden másnap a mekiben ülni vagy kávézókba járni. Utazgatni meg egyáltalán nem. Mindig itthon vagyok. Úgy érzem teljesen elpocsekolom az életem. Soha nem történik velem semmi. Nem akarok a "bezzeg masok a facebookon" dologgal jönni, de tényleg azt latom, hogy amíg én évente egyszer jutok el valahová, masok minden héten mennek valamerre, rendezvényekre, mindem filmet moziban néznek meg, kávé, kaja a városban stb. Mennyibe kerül ez nekik?El tudnak költeni minden hétvégén akar 10ezret?
2017. ápr. 14. 14:05
1/1 anonim válasza:
Semmibe nem kerül kisétálni egy közeli parkba, erdőbe, tóhoz, stb. Van rengeteg lehetőség önkéntes munkára is különböző nonprofit szervezeteknél. Ott értelmesen töltheted az idődet, és barátokat, ismerősöket szerezhetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!