Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Hogyan lehet egy reggelig...

Hogyan lehet egy reggelig tartó bulit ébren kihúzni alkohol nélkül?

Figyelt kérdés

Egy jó ideje már nem iszok alkoholt bulikban, de azok általában max hajnali 1ig tartottak, így ébren tudtam maradni. 😄

Na de ez a buli reggelig fog tartani. Vagy egész éjjel kávézzak? :D

Más hogy oldott meg ilyen helyzetet?

Előre is köszönöm! :)

25\L

2017. ápr. 12. 09:15
 1/10 anonim ***** válasza:

Sose ittam alkoholt, és minden alkalommal 6-ig maradtam, mert előbb nem jött buszom.

És volt, hogy minden hétvégén jártam.:)

Kávézz, pihend ki magad, és kényelmes cipőben menj.:D Ezek a túlélési tanácsok.

De egy éjjel élős bioritmus is nagyban hozzásegít az ilyen helyzetek átvészeléséhez.:D

2017. ápr. 12. 09:45
 2/10 anonim ***** válasza:
Múltkor, én sem tudtam inni, egész este kávét, energiatalt meg kólát ittam az segített. Másnap este 9ig fent voltam :D Viszont utána rosszabbul voltam mintha másnapos lennék szóval azért ne vidd túlzásba. Meg ha jól érzed magad akkor lehet nem is lesz szükséged ilyenekre h ébren tudj maradni:)
2017. ápr. 12. 10:14
 3/10 anonim ***** válasza:
Több éve semmiféle alkoholt nem fogyasztok, bulikban is én szoktam a legtovább bírni, mert mindenki kómás. Táncolj sokat, pörögj, élvezd a hangulatot, nekem koncerteken bevált.
2017. ápr. 12. 10:18
 4/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat, nagyon aranyosak vagytok! :)

Akkor egy kis kávé jól fog jönni, túlzásba nem is akarom vinni, mert hamar felpörget, illetve sose szoktam kávézni. :)

Hát bízom benne hogy jó buli lesz és nem leszek nagyon álmos. :)

2017. ápr. 12. 10:23
 5/10 anonim ***** válasza:

Egyszerûen nem alszol el. 25 évesen, fôleg ha nem ül le a buli, azért tudja magát annyira kontrollálni az ember, hogy nem alszik el csak úgy.

Esetleg rápihenhetsz. A kávé és energiaital pedig nem olyan jó. Meghajt, de amint elmúlik a hatása, álkosabb leszel, mint elôtte.

2017. ápr. 12. 13:34
 6/10 anonim válasza:
100%
Spurizz
2017. ápr. 12. 17:28
 7/10 A kérdező kommentje:

Persze, azért ennyi idősen ébren tudom magam tartani! :D

Igen, ha elmegy a koffein hatása, még fáradtabb leszek, ezt sajnos tapasztaltam már. :D

Köszönöm neked is 5ös Válaszoló!

2017. ápr. 12. 20:06
 8/10 anonim ***** válasza:
így van,egy csík kokain és nem alszol egész hétvégén
2017. ápr. 22. 18:00
 9/10 A kérdező kommentje:
Kedves 8as válaszoló, köszönöm neked is választ, ezt még egyelőre kihagynám, de lehet a jövőben kipróbálom. :D
2017. ápr. 23. 11:45
 10/10 anonim ***** válasza:
Jó társasággal, szinte csak ettől függ. Ihatsz 10 energiaitalt és fél üveg vodkát, ha semmi nem történik ugyanúgy álmos leszel, viszont ha jól érzed magad ezek nélkül is fent fogsz tudni maradni.
2017. ápr. 25. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!