Hogyan lehet egy reggelig tartó bulit ébren kihúzni alkohol nélkül?
Egy jó ideje már nem iszok alkoholt bulikban, de azok általában max hajnali 1ig tartottak, így ébren tudtam maradni. 😄
Na de ez a buli reggelig fog tartani. Vagy egész éjjel kávézzak? :D
Más hogy oldott meg ilyen helyzetet?
Előre is köszönöm! :)
25\L
Sose ittam alkoholt, és minden alkalommal 6-ig maradtam, mert előbb nem jött buszom.
És volt, hogy minden hétvégén jártam.:)
Kávézz, pihend ki magad, és kényelmes cipőben menj.:D Ezek a túlélési tanácsok.
De egy éjjel élős bioritmus is nagyban hozzásegít az ilyen helyzetek átvészeléséhez.:D
Köszönöm szépen a válaszokat, nagyon aranyosak vagytok! :)
Akkor egy kis kávé jól fog jönni, túlzásba nem is akarom vinni, mert hamar felpörget, illetve sose szoktam kávézni. :)
Hát bízom benne hogy jó buli lesz és nem leszek nagyon álmos. :)
Egyszerûen nem alszol el. 25 évesen, fôleg ha nem ül le a buli, azért tudja magát annyira kontrollálni az ember, hogy nem alszik el csak úgy.
Esetleg rápihenhetsz. A kávé és energiaital pedig nem olyan jó. Meghajt, de amint elmúlik a hatása, álkosabb leszel, mint elôtte.
Persze, azért ennyi idősen ébren tudom magam tartani! :D
Igen, ha elmegy a koffein hatása, még fáradtabb leszek, ezt sajnos tapasztaltam már. :D
Köszönöm neked is 5ös Válaszoló!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!