Most én vagyok a szánalmas, mert nem szeretek bulikba járni?
Figyelt kérdés
Nos az a helyzet, hogy nem szoktam diszkóba járni, mivel nem szeretem az embereket akik oda járnak, mindegyiknek csak az számit, hogy igyanak addig mig be nem hánynak, majd újból és újból megismételjék azt. Házibulikba se szeretek járni, hiába szinte csak a barátaim vannak ott, mivel ott is szinte mindenkinek az a lényeg, hogy sokat igyanak és jól berúgjanak. Mikor szerveznek valamit, pl: elmennek diszkóba, én mindig nemet mondok és nem megyek velük, mivel tudom, hogy nem érezném jól magamat és nem nekem való a társaság.Már ott tartunk, hogy nem is hivnak sehova, amit nem is bánnok, mert legalaább nem kell nemet mondjak. Azonban azzal dobalóznak, hogy én nem tudom jól érezni magam, meg olyan vagyok, mint egy besavanyodott, karót nyelt ember, akinek nincs kedve semmihez, van aki már azt is mondta, hogy lenézem őket amiért isznak. Erről szó sincs, egyszerűen csak az idegesit, hogy ő szerintük csak így lehet jól érezni magad, ha berúgsz. Nos, bennem van a hiba?2017. ápr. 4. 20:12
1/2 anonim válasza:
Azért eléggé süt a lenézés és a besavanyodottság ebből a hisztiből.
2/2 anonim válasza:
Egyáltalán nem vagy szánalmas, én is teljesen így vagyok vele. Ami nálam bevált az az, hogy gimiben lett egy baráti köröm, akik szintén nem buliztak, és nem ittak, olyanok voltak mint én. Próbáld te is ilyen emberekkel körülvenni magad, menjetek moziba, sétálni, stb. Mindjárt jobban fogod magadat érezni.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!