Milyen sátrat vegyek?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Mint tavaly, idén is megyek az Efott-ra, és egy olyan kérdés merült fel bennem, hogy milyen sátrat érdemes vennem. Idáig megoldottuk haverokkal, hogy közös sátorban aludtunk 2-3-an, de tavaly rájöttünk, hogy nem túl jó ötlet (magánélet kilőve, nincs hely stb.) és ezért is szeretnék egy külön sátrat. Azt még zárójelben megjegyezném, hogy hosszútávban gondolkodom, tehát nem egyszer használatos sátrakat keresek.
Előre kösz a segítséget! (F/21)
2017. márc. 18. 21:06
1/2 Laylah válasza:
Csak egy ötlet, nem biztos, hogy igazam van, de én nem vennék drágább árkategóriából sátrat fesztiválra. Hallottam már sátorlopásról, de az se ritka, hogy 1-2 részeg fazon simán rádől a sátorra.
2/2 A kérdező kommentje:
#1 Eddig nem tapasztaltam ilyet... :D
2017. márc. 21. 23:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!