Toncsi71 kérdése:
Mijen sátrat vegyek, túrázásra vagy kirándulásra?
Figyelt kérdés
nem gyakori használatra gondoltam,csak évi 2-3 alkalomra kéne.ártéri vízitúrára járok áprilisban és nyaranta 1-2 alkalomra családi kempingezésre.4 személyes az már van de az ártérre csak kis sátor (2személyes)kéne.a régi tönkre ment,bírta vagy 15 évig de olyat már nem kapni sajna.kb 10.000ft körűl maximum és kétrétgű kéne.2015. márc. 9. 10:11
1/2 anonim válasza:
Ha tudod mi kellene mennyiért akkor azt!
Ha rám hallgatsz a legolcsóbb tesco sátor tökéletes!
Évek óta sokat használom és nem megy tönkre nem hideg vagy meleg nem ázik át ...stb!
1200 ft-volt!
Ja és könnyű felállítani rutinosan kettem 45mp alatt megvan! No problem vele!
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ de egy kicsit bővebben gondoltam az infót,mert nézegettem a neten de az hogy milyen anyaga és a minősége legyen ezt nem igazán tudtam.végűl sikerül a turiban venni 2 rétegüt,igaz hogy háromszemélyes de vacsi új és 5000-be került és nem nagyobb összehajtva mint a régi nyeregtetős,bár ezt elsőre15 perc alatt vertem fel de ez is valami.
2015. ápr. 3. 14:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!