Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Tudtok jo visszaszolasokat?

Tudtok jo visszaszolasokat?

Figyelt kérdés
Egyik osztalytarsam van amikro odajon bozzam Es lenyomorekoz meg ilyenek Es folyton beszologat Es En szeretnek valamit visszaszolni neki mert olyankor sose jut eszembe semmi Es Valami nem trágárt Es ha mondok neki Valami Es azt mindja ra h ne beszeljek magamrol arra is kene Valami visszaszolas am 13/ l mindketten

2017. febr. 24. 13:55
 1/6 anonim ***** válasza:

jó, oké 13 éves vagy, hiába mondom, hogy ez gyerekes...:D

ha a logikát követed, tökmind1 mit szólsz vissza, arra is vissza fog szólni. ellenben ha telibeszarod, amit mond, akkor majd megunja, persze nem egyik napról a másikra. elég nagy közhely, de attól működik.

2017. febr. 24. 20:48
 2/6 A kérdező kommentje:
D ezt amr több éve csinaljq Es kezd elegem penni belole..
2017. febr. 24. 21:22
 3/6 anonim ***** válasza:

valószínűleg azért, mert látja, hogy bosszant.

ez sok emberben benne van, valószínű észre sem veszed, ha te is valakit piszkálsz, még ha nem is szemtől szemben, hanem a háta mögött.

2017. febr. 24. 21:59
 4/6 A kérdező kommentje:

Nem szoktam vele foglalkozni De ö iyen "menő"nek szamit De azert zavar

Es masnak is beszologat De Nekem mar mondta h amugy rajtam vezeti le a feszultseget Es azert szologat be nekwm mert en sose szolok vissza egysezr ezt mondta

2017. febr. 24. 22:14
 5/6 anonim ***** válasza:

akkor itt az a probléma forrása, hogy ő "menő", te meg nem. ez ellen meg nem tudsz semmit sem tenni, csak elviselni, még ha szar is.

akkor is piszkál ha nem szólsz vissza, de hidd el, akkor sem fogja abbahagyni, ha visszaszólsz, mert attól te ugyanúgy nem leszel "menő".

2017. febr. 24. 22:23
 6/6 A kérdező kommentje:
Az részemrol szivas xd😳
2017. febr. 24. 23:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!