Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen beszólásokat tudtok vagy visszaszolásokat?
Figyelt kérdés
pld ha valakinek beszólnak vmit és mivel vágjak vissza?2009. febr. 24. 17:41
1/9 anonim válasza:
Rántsd meg a vállad és röhögj a pofájába!
2/9 anonim válasza:
Mosolyogj el rajta, és lödd el valami poénnal, hidd el jobban fogja zavarni ha látja, hogy nem huzod fel magad rajta, mint bármi.
3/9 A kérdező kommentje:
de milyen poénnal?
2009. febr. 24. 18:10
4/9 anonim válasza:
Hát igy erre a kérdésre nem lehet válaszolni, ha nem tudjuk a szituáció minden részletét nehezen tudunk segiteni ebben.
5/9 A kérdező kommentje:
pld ha valaki uj ruhába jön ami feltünöbb,vagy uj haja van és arra mondanak vmit
2009. febr. 24. 18:21
6/9 anonim válasza:
Kérdezd meg, hogy anyád tudja, hogy hülye/majom/gyökér/csicska... etc. vagy?
erre nem tud mit mondani.
7/9 anonim válasza:
Vagy kérdezd meg tőle, mintha vizsgálgatnád az arcát mert egy jó nagy pattanás van rajt: Mi van veled, leestél a hintáról?
8/9 anonim válasza:
En erdelyi vagyok es tenyleg ledobbent a magyarok beszolasai,naon cool ak,bar kicsit nyalasak egyszer egyszer...probald megmondani h `felruglak,h mire leersz a ruhad kimegy a divatbol` vagy `gynyosan...nem tudjuk mi mien fasza fiu/izmus vagy` vagy olyan vagy mint a teve f*s meleg es b***s`...bar ez tenyleg szitutol fugg,de buven van valasztek...olykor eleg ha egy nevet mondassz rea es ahoz kapcsolsz jelzoket...pl. `jacuzzi casanova`,` dance like Tito here,he loves to dance`... valami ilyesmit.
9/9 anonim válasza:
Megtudom hol laksz..elmegyünk hozzátok Miramax imádó kis g*cikhez....megetetetem veled a szaromat..aztán kiszaratom...és újra megetetem veled amit az én szaromból szartál te rinya p*na! (átköltött Jay és Néma Bob)
Te vagy a legnagyobb dákóslukkoló! Sírva fogod nézni ahogy megb*szom anyád te gyökér!
Vagy....csak visszaszólsz vékony hangon...h te csirke! xD
vagy..ha vmit mondd rólad akk kérdezd meg h már kívülről tudja az élettörténetét?
a homogén piros csizmid hol hagytad apukám? :P
Kiteheted a fuvarért szopok táblát te nagy felfedező!
Took még de most ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!