Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan "szerelnétek le" az illetőt? Jó kis beszólásokat kérek!
Párommal szeretjük egymást, és a kapcsolatunkba nincsenek is nagyobb konfliktusforrások (leszámítva egy embert.) Ez az illető egy fiú.
Próbál közénk éket verni. Nem örül a haverja boldogságának, hogy végre vagyok én, egy lány aki mellett boldog. Irigykedett kezdetben, aztán pedig féltékeny lett, és onnantól jöttek a különféle beszólásai, amik miatt összevesztünk. Összeuszított minket nem egyszer.
Párom ezeket jól lereagálta, de én elvesztettem mindig a fejemet és a páromon csattant legtöbbször az ostor. A srác pedig élvezte hogy beugrottam a csapdába.
Sajnos annyira megutáltam ezt a fiút ezek miatt a gonosz húzásai miatt, hogy ha csak a nevét hallom, már elharapnám a torkát.
LÉNYEG:
Mostanában folyton azzal jön, hogy
- De jó lenne ha ketten lennének megint a párommal mert egész nap iszogathatnának és bulizhatnának.
- A srác első kérdése, akárhová is mentnk (ketten a párommal) vagy ment a párom, hogy "voltak jó csajok ott?"
Azért kérdezi mert engem akar hergelni, vagy ennyire nehéz felfognia hogy nem szingli a haverja már?
Ti milyen válasszal, beszólással szerelnétek le egy olyan fogyatékos, idióta, gyerekes felfogású egyént, aki nem ért a szép szóból, csak az alázásból?
23/ l
Azt kihagytam hogy 1 éve vagyok együtt a párommal. Nem használ az ha lekoptatjuk mert úgyis felbukkan, és akkor abban a pár percben ugyan akkora kárt okoz.
pl ő flörtöl vissza nekem, ő válaszol a kérdésemre amit a páromnak tettem fel. És hiába szóljuk le, nem használ. Alázás kell!! De hogyan?
Az alázás segít, azt már észrevettem. Akkor lejjebb vesz az arcából. Eleve egy lúzer, elnyomott idióta akinek kinyalták a fenekét is, és aki nem ért a szép szóból.
Párom tudja, és próbáljuk kiiktatni de néha lehetetlen lekoptatni, mert hivatlanul állít be, és ha elküldjük az alatt az 5 perc alatt is megcsinálja a balhét.
Ráadásul egyre gonoszabb lesz így hogy le van koptatva.
Ezért kellenének frappáns kis szövegek. olyankor mindig észhez kap. Lényeg hogy ha ő akar minket stresszelni úgy kéne reagálnunk hogy a végén ne én legyek sík ideg hanem nyaljon vissza az a fagyi.
Hát, igazából nem neked kéne "intézkedned", hanem a barátodnak.
Ha nekem lenne egy ilyen "barátom", biztos elküldeném melegebbre, ha a páromat piszkálná és közölném vele (a barátod helyében), hogy addig látni sem akarom, amíg ez a hozzáállása a kapcsolatomhoz.
Nem értem, a barátod miért tűri ezt...
De hogy a kérdésedre is válaszoljak:
Mondjuk biztos megmondanám neki, hogy ha annyira "szerelmes" a barátomba, van számos meleg bár a környéken (össze is írnék neki párat :D), menjen le, keressen valami fiúkát, aki elfeledteti vele őt. :)
A másik konkrét beszólására pedig, hogy "voltak lenn jó csajok is?" azt felelném, hogy "persze, például én".
Szerintem az ilyen butuska embereket nem nehéz leszerelni.
L/24
"A srác első kérdése, akárhová is mentnk (ketten a párommal) vagy ment a párom, hogy "voltak jó csajok ott?"
nekem legelőször az a válasz ugrott be, hogy "Azok nem, viszont pár helyes szingli meleg srác igen. Sajnálhatod, hogy nem jöttél, igazán jól elszórakoztatok volna egymással... :) "
vagy a barátod mondhatná (persze csak akkor, amikor ketten voltatok valahol :D) " Jó nők? Naná, a barátnőmmel az élen! Olyan büszke lettem rá,hogy a buli után megajándékoztam egy hosszan elnyújtott pásztorórával is. =) Neked csak Marok Marcsi maradt arra az estére is, igaaaaz? =( (az utolsó mondatot gúnyosan :D)"
ÚÚÚ ez nagyon jó! köszönöm!!! :D
A párom már beszélt vele nem egyszer nem kétszer, sőt, ezerszer elmondta neki a dolgot. szépen, csúnyán, ordítva, fenyegetve, nyugodtan magyarázva. Semmi nem hatott. kicsit visszább vett de most áttért a sunyin odaszúrok módszerre...
És mondom, alig látjuk de ha jön(hivatlanul) akkor rombol.
20:25-ös vagyok, eszembe jutott még pár a "jó nős részre" :D
Te mondhatnád:"Igen, voltak, de sajnos még mindig csak rám féltékenykedhetsz, cicafiú =("
Párod mondhatná: "Igen, de a legjobb csak velem áll szóba, már több mint egy éve :) "
és egy spontán, bármikor bedobható, akármivel is zaklat titeket :D
"Jaaaj, de jó hogy itt vagy! Béluska/Zsoltika üzeni, hogy puszil(, ahol csak akarod x'DDD)!
Esetleg még az jutott eszembe, hogy kitalálhatnátok egy ilyen érte rajongó meleg srác figurát, és midig megkérdezhetnétek, hogy, éppen milyen a kapcsolatuk. :D "Naaaa, meddig jutottatok már Zsoltikával?" "Ugye alul szoktál lenni, te kis kéjenc? :P" =D
LOOOOL Ezek nagyon jók!!!! Tuti betanulom őket, mert má tarthatatlan az idegállapotom XD
Azért is nevetek, mert szoktuk ezzel a meleg témával szekálni, mert tényleg már kétértelmű a ragaszkodása. Volt hogy mondtam neki hogy aludjon a helyemen az ágyban ha ennyire nem akar leszállni rólunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!