Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan "szerelnétek le" az illetőt? Jó kis beszólásokat kérek!
Párommal szeretjük egymást, és a kapcsolatunkba nincsenek is nagyobb konfliktusforrások (leszámítva egy embert.) Ez az illető egy fiú.
Próbál közénk éket verni. Nem örül a haverja boldogságának, hogy végre vagyok én, egy lány aki mellett boldog. Irigykedett kezdetben, aztán pedig féltékeny lett, és onnantól jöttek a különféle beszólásai, amik miatt összevesztünk. Összeuszított minket nem egyszer.
Párom ezeket jól lereagálta, de én elvesztettem mindig a fejemet és a páromon csattant legtöbbször az ostor. A srác pedig élvezte hogy beugrottam a csapdába.
Sajnos annyira megutáltam ezt a fiút ezek miatt a gonosz húzásai miatt, hogy ha csak a nevét hallom, már elharapnám a torkát.
LÉNYEG:
Mostanában folyton azzal jön, hogy
- De jó lenne ha ketten lennének megint a párommal mert egész nap iszogathatnának és bulizhatnának.
- A srác első kérdése, akárhová is mentnk (ketten a párommal) vagy ment a párom, hogy "voltak jó csajok ott?"
Azért kérdezi mert engem akar hergelni, vagy ennyire nehéz felfognia hogy nem szingli a haverja már?
Ti milyen válasszal, beszólással szerelnétek le egy olyan fogyatékos, idióta, gyerekes felfogású egyént, aki nem ért a szép szóból, csak az alázásból?
23/ l
Esélytelen. Már rengetegszer próbáltuk...
Egyik lány sem megfelelő neki. Ha meg végre talál egyet aki van olyan hülye és leáll vele, azt elrémiszti a viselkedésével.
Az oltogatásokkal csak azt éritek el hogy érzi, van még szava a dolgokban és ellenfélként kezelitek. Szóval ti gyakorlatilag háborúba szálltatok vele. Abban a pillanatban hogy látja ti szóra sem veszitek, maradtok a saját térfeleteken, szinteteken akkor x időn belül feladja. Szóval hagyjátok őt figyelmen kívűl, és csináljon amit akar ti meg folytassátok az életeteket.
Amúgy mielőtt őt hibáztatjok, nézzetek körül magatokban is. Nem véletlenül csinálja amit, mert van rá vevő, és közönség... Szóval lesüllyedtetek az ő szintjére, úgyhogy amit róla leírtál valahol rád is igaz. És az örök igazság: okos enged szamár szenved.
Sok sikert!
Bennem az ötlött fel, hogy nem lehet hogy rád akar hajtani?
Ha látja, hogy eredményesen cukkol, akkor csak adod alá a lovat ő meg élvezi. A visszaszólogatokkal meg belemégy a játékába, és ő pont ezt akarja.
Ha inkább átnéznél rajta és észre se vennéd, meg se hallanád, és ha kell leállítanád annyival, hogy "nem hozzád szóltam", "nem téged kérdeztelek" akkor magától lekopna egy idő után.
Bennem inkább már az ötlik fel, hogy a pasimra hajt -.-
Igen mi is ezt a módszert alkalmaztuk hogy okos enged szamár szenved. És úgy a fejünkre nőtt hogy győzzük lekaparni.
Hogy fogalmazzak. Ő kicsit olyan mint a kutya. Úgy kell nevelni. keményen, kemény szóval, kemény módszerekkel. Ha kedves vagy vele vagy figyelmen kívül hagyod akkor beléd mar.
Én ilyen emberrel esküszöm még nem találkoztam. Azzal "normális" viszonylag akitől vagy fél/tart, vagy akinél tudja hogy úgyis szarrá lesz alázva.
Logikus, ha nem szólunk vissza majd abbahagyja, de ő nem veszi észre magát soha, ergo nem fogja feladni, abbahagyni mert mindig reménykedik. Elkönyvelte hogy én vagyok a gonosz sárkány aki szegény páromat bekalitkázta és ezért nem akar már szegény párom vele menni macdonalds-ba, moziba(hanem velem), ezért nem maradhat hajnalig a szobánkban, ezért nincs már ő az első helyen, ezért nem akar a párom nap 24ben inni, lézengeni, hanem inkább melózik, a hobbijainak,haverjainak él. Vagyis ésn vagyok a hibás.
ezt egy átoknak veszi nem látja hogy boldogok vagyunk. nem tud neki felhőtlenül örülni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!