Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Srácok! Szoktatok kapni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Szoktatok kapni a csajoktól beszólásokat az utcán?

Figyelt kérdés
Nekem tegnapelőtt szólt be két kiscsaj, az egyik azt mondta: "Hé, fiú, oltári jó segged van!", a másik meg hozzátette: "Pláne ebben a feszes gatyában!", én meg totál zavarba jöttem. Én fiú létemre nem szoktam beszólni a csajoknak, még ha észre is veszem a szép nőket az utcán. Ma meg már odajutunk, hogy a csajok szólnak be nekünk?
2009. júl. 14. 05:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
90%

Most vagy jó segged van, vagy túl feszes gatyát viseltél :D Ezt tőlük kellett volna megtudni! :D Én nem bánom, ha idegen csajok villámbókot dobnak, olyankor kifénylik az ezer dolláros mosolyom és a körülöttem levő többi csajt is elvarázsolom! Amúgy a jó a popó beszólást autóból el szoktam sütni, az is sok mosolyt szül, de csak a belevaló csajoktól. Aki meg zavarba jön, az szokja, és legközelebb már jobb lesz :D A helyedben nem kifogásolnék ilyesmit..

21/F

2009. júl. 14. 09:47
 2/12 A kérdező kommentje:
Hát nem szoktam saját seggemet nézegetni, nem is hinném, hogy annyira dögös lenne. Viszont lehet, én voltam a hibás, mert egy elég szűk farmernadrág volt rajtam. Igaz, farmergatyában mindenkinek jó segge van, kinek ne volna?
2009. júl. 14. 10:46
 3/12 anonim ***** válasza:
87%
Egyszer 2 kiscsaj nekem is a seggem jegyezte meg:D
2009. júl. 14. 12:29
 4/12 anonim ***** válasza:
90%

Nekem beszoktak szólni:

"Hé, öltözz már fel, te perverz!"

2009. júl. 14. 14:28
 5/12 anonim ***** válasza:
85%
Lány vagyok, be szoktam szólni ha társaságban vagyok...:D Élvezem.::D
2009. szept. 18. 08:54
 6/12 anonim ***** válasza:
25%
Nem kell zavarba jönni. Válaszolni kell. Pl. "ha akarod, kinyalhatod". :D
2009. szept. 18. 09:33
 7/12 anonim ***** válasza:
Érdekes, nekem is a seggem dícsérték meg. Nem is tudtam h a csajok ennyire nézik a srácok seggét XD
2009. szept. 18. 10:34
 8/12 anonim ***** válasza:
81%
mert a pasiknak jó seggük van :P
2009. szept. 18. 10:37
 9/12 anonim ***** válasza:
Jó izmos meg markolászós:DD
2009. szept. 18. 11:15
 10/12 anonim ***** válasza:
85%
Aha, csók közben a legjobb markolászni :P
2009. szept. 18. 11:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!