Mit gondoltok Beniipowáról és a powákról?
Nos, véleményem szerint a tartalmában semmi egyedíség nincsen,az hogy minecraftozik, meg GTA CS:GO.. hát nem sok plusz Vlogol, ezt nehezen nevezhetnénk minőségi tartalomnak jóindulattal is.
Ellenben, jól eltudja magát adni szerethető a személyisége, véleményem szerint emiatt van most kb 275k rajongója, mert a jelleme, és kisugárzása miatt nézik, nagyban teenagers korosztály, de akadnak értelmes magasabb társadalmi szinten lévő nézői is, pont azért amit írtam, mert a stílusa bevonza őket,és nem a kinézete,vagy mit tudom én, hanem a személyisége.
Személy szerint ezt látom népszerűsége okának.
Úgy latom, mindenki az egyedisegre megy. De manapsag elegge nehez egyedi tartalmat gyartani. Mondjatok egy olyan videost, aki vagy nem jatekokkal jatszik, vagy nem vlogokat csinal, vagy nem sminkeli magat, stb..Na? Ugye?
Az emberek szeretik Ot, es kesz! En peldaul egyaltalan nem nezem.
De nem hiaba a van mar tobb mint 300K kovetoje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!