Szerintetek nagyon durva vicc lenne?
Figyelt kérdés
Uncsitesóm egy bezárkózott, barátok nélküli animeőrült. Bevallom, én is szeretek néhány animét, de nem napi rendszerességgel nézek animékat.
Arra gondoltam, hogy mi lenen, ha megszívatnám azzal, ha holnap mellette lennék, amikor felébred? Végülis sok gagyi light novelt szokott nézni, kipróbálnám a reakcióját.
De az a gond, hogy rokon. Na meg ugye a többi családtag.
A baj csak az, hogy holnap megyünk haza, és már nincs rá máskor lehetőségem.
Én 16/L vagyok, ő 17/F
2016. dec. 25. 13:24
12/18 A kérdező kommentje:
Nevettünk egy jót. :)
Mindkettőnknek megérte. :)
2016. dec. 27. 21:24
13/18 anonim válasza:
Egy idő után arról írsz majd, hogy az fajult játszadozások közepette olyanokat kérdezel, hogy: "Viccből ráültem az uncsitesóm farkára és így ébresztettem, mert egy tök jó animeben ez volt. Ebből a mókából vérfertőzés lett... Szerintetek rossz vicc lett belőle?" :D . De mivel azt írtad róla, hogy eléggé az antiszociális kategóriába illik + anime őrült, lehet hogy legközelebb ő valósít meg egy részt :D mondjuk ennek az ébresztősdinek a végkifejletét. De nem hibáztathatnád, mert te kezdted. Persze ezek a legroszabb esetek. Reméljük, hogy nem azért zárkózott, mert beteg gondolatai vannak különböző témákról vagyis erkölcsileg rendben van.
14/18 A kérdező kommentje:
Csakhogy nem szexeltünk, hanem hülyéskedtünk. Egyébként sem mertünk volna így tenni, mialatt a szüleink és a tesóink bármikor felébredhetnek.
Szex? Talán, ha kigyúrtabb lenne, és többet borotválkozna, akkor esetleg. Persze csakis gumival!
2017. jan. 1. 21:50
15/18 anonim válasza:
Te egy beteg,és felszínes csaj vagy
16/18 anonim válasza:
De rokonok vagytok b*zd+! :D Szal, ha úgy dönt a srác, hogy kigyúrja magát meg normális emberi kinézetet varázsol magának és így nem lesz zárkózott akkor tényleg lehetséges lenne a vérfertőzés? :D LOL. Nagyon könnyelmű vagy az a fajta vagy gondolom, ha apádnak kedve támadna megb*szni akkor simán okés lenne neked.
17/18 A kérdező kommentje:
15-16: Veszítsétek el! Csak ez tudom javasolni.
2017. jan. 2. 20:27
18/18 A kérdező kommentje:
A zovábbiakban nem reagálok a hsz-eidre. Nem vagy rá méltó.
2017. jan. 4. 22:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!