Szerintetek nagyon durva vicc lenne?
Uncsitesóm egy bezárkózott, barátok nélküli animeőrült. Bevallom, én is szeretek néhány animét, de nem napi rendszerességgel nézek animékat.
Arra gondoltam, hogy mi lenen, ha megszívatnám azzal, ha holnap mellette lennék, amikor felébred? Végülis sok gagyi light novelt szokott nézni, kipróbálnám a reakcióját.
De az a gond, hogy rokon. Na meg ugye a többi családtag.
A baj csak az, hogy holnap megyünk haza, és már nincs rá máskor lehetőségem.
Én 16/L vagyok, ő 17/F
Xd erre reflexből azt mondanám, hogy r..anc...
De mivel megkérdeztetd nem mégse lehetsz az a szemérmetlen lány :D am meg szerintem ne csináld. Lehet, hogy férre értené és ő tényleg ribinek tartana... :D ha nem lennétek rokonok azt mondom oké, de ha arra gondolok, hogy mi lenne, ha én ezt csinálnám akkor íjjaaaj.... Mikor én 6 unokatesóm meg 7 volt akkor épp feküdtem ès játszottam erre mellém jött, hogy ő is és pont ekkor jött be mindenki és mai napig felhozzák, hogy mit csinálhattunk akkor mivel egy ágyba voltunk :"D pedig semmit...
Szóval ne tedd... olyan mintha kikezdenél vele :"D
Nagy looser vagy.
Ha szexelni akart veled, akkor vagy elfogadod, vagy kidobod az ágyadból. De nem hagyod ott szex nélkül.
Amúgy abban semmi ribiség nincs, ha az ember csak ugratja a rokonát. Ha barátok lennénk, akkor igen, mert senki nem hinné el, hogy csak tréfa volt.
Miért akarod ezt csinálni vele?
Gondolj bele az Ő helyzetébe.
Én magamból.kiindúlva többet szó a sem állnék veled.
Te meg inkább hagyd abba...
Ez nem mesevilág...
amúgy vicces se... Mi ebben a poén? Lehet, hogy le se szarná, hogy mellette vagy :D Kivéve, ha ki akarsz kezdeni vele mert a gesztusaid alapján észrevenné és ha nem annyira beteg elme akkor nem szép véleménnyel lenne rólad...
Hadd mondjak neked valamit a Való Életről....
Tegnap reggel én ébresztettem fel. Amikor magához tért egy szál póló volt rajtam bugyival.
Először zavarba jött (ezt megbocsátom, én sikította volna), majd előadtam, hogy miért jöttem, és elkezdtük egymást heccelni. Ő pedig vette a lapot!
Onee-channak hívott, pedig fiatalabb vagyok nála, és úgy tett, mintha ki akarna szabadulni, pedig erősebb nálam, így ez nem jelentett volna gondot. Aztán egy ideig hülyéskedtünk, birkóztunk csak hülyéskedtünk, poénkodtunk. Nem szexeltünk!
Végül azért kellett kimenni, mert a zajra kezdtek felébredni a rokonság, és jobbnak láttam, hogyha nem találnak ott.
Megbántam-e?
Nem.
Megbánta-e ő?
Nem hinném, bár egy ideig biztos fantáziál még rólam. Fiúk...
Karácsonyi heccnek jó volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!