A Youtube-osok, mért akarják annyira, hogy megnyomjuk nekik a feliratkozás melletti harangot?
Azt meg én nem tudom hogy mi értelme van a feliratkozásnak úgy hogy az egyes videósok rajongói úgyis tudják hogy milyen időközönként jelenik meg valaki egy új videóval. Ma már a feliratkozás csak egy gesztus a "kedvenc" felé. Tehát csengő nélkül is rátalálnak az új videóra. Egyáltalán minek iratkoznak fel olyanok akik úgysem követik a "csatornát"?
Még a legjobb feliratkozó/nézőszám arányú "csatornánál" is csak a feliratkozóknak maximum negyede nézi a videókat (ezt is úgy hogy majdnem minden megrögzött rajongó többször is megnézi ugyanazokat a videókat). Jó tudom hogy a nézők nagy része több regisztrációval is feliratkozik a kedvencükre hogy tolják a szekerét de ennek meg pláne nincs értelme. Aztán majd amikor a youtube elkezdi majd megszüntetni azokat a feliratkozásokat is akik nem rendszeres nézők akkor majd minimum befeleződnek a feliratkozószámok és a "megélhetési videósok" majd lázadni fognak. Értelmes és jó szándékú videósok ezért nem erőltetik ezt az egészet.
TKP jó valamire de mégsem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!