Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » A Youtube-osok, mért akarják...

A Youtube-osok, mért akarják annyira, hogy megnyomjuk nekik a feliratkozás melletti harangot?

Figyelt kérdés
És mire jó az?
2016. dec. 25. 12:09
 1/3 anonim ***** válasza:
Azzal kapsz külön értesítést hogy új tartalmuk lett feltöltve. De szerintem ez le van írva ha a gomb fölé viszed az egeret.
2016. dec. 25. 12:17
 2/3 anonim ***** válasza:

Azt meg én nem tudom hogy mi értelme van a feliratkozásnak úgy hogy az egyes videósok rajongói úgyis tudják hogy milyen időközönként jelenik meg valaki egy új videóval. Ma már a feliratkozás csak egy gesztus a "kedvenc" felé. Tehát csengő nélkül is rátalálnak az új videóra. Egyáltalán minek iratkoznak fel olyanok akik úgysem követik a "csatornát"?

Még a legjobb feliratkozó/nézőszám arányú "csatornánál" is csak a feliratkozóknak maximum negyede nézi a videókat (ezt is úgy hogy majdnem minden megrögzött rajongó többször is megnézi ugyanazokat a videókat). Jó tudom hogy a nézők nagy része több regisztrációval is feliratkozik a kedvencükre hogy tolják a szekerét de ennek meg pláne nincs értelme. Aztán majd amikor a youtube elkezdi majd megszüntetni azokat a feliratkozásokat is akik nem rendszeres nézők akkor majd minimum befeleződnek a feliratkozószámok és a "megélhetési videósok" majd lázadni fognak. Értelmes és jó szándékú videósok ezért nem erőltetik ezt az egészet.

TKP jó valamire de mégsem.

2016. dec. 26. 17:20
 3/3 A kérdező kommentje:
köszi
2016. dec. 27. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!