Milyen Youtube videóst ajánlatok? (többi lent)
Figyelt kérdés
Olyan videósokat keresnék mind PL:Ausztrália magyarul,simonffy péter
(Akik a napjukat veszik fel :D)
2016. aug. 4. 22:56
1/10 anonim válasza:
HErBY, Bartos Cs. István, Szefistudio, Szupimester, Turi Tamás.
3/10 anonim válasza:
Turi Tamás, herby akik nem voltak felsorolva nem tudom kiket ismesz már
4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm ezeket ismerem de csak HErBY-t és Turi Tamást nézem közülük :D Jöhetnek még a válaszok :)
2016. aug. 5. 11:50
5/10 anonim válasza:
Az a helyzet, hogy más magyar aki felveszi napjait nem igazán van. :(
6/10 anonim válasza:
Székely Vegán.
Igen nagy arc szerintem,én csak őt nézem.
7/10 A kérdező kommentje:
Én annyira nem szeretem a videóit régen néztem de már nem
2016. aug. 7. 19:30
8/10 anonim válasza:
Turi Tamás egy gyíkarc, szászzszor intelligensebbek is vannak.
Érdekesek pl.Vörös Szellem vlogjai,mert olykor vicces. Lelkiséggel, vallással is foglalkozik és ebben egyedi.De filmkritikát is csinál. Van benne vágás,feliratozás,aláfestő zene,tehát dolgozik a videójával.
9/10 A kérdező kommentje:
megnéztem ezt a Vörös Szellem-et hát nekem nem igazán jött be :D
2016. szept. 10. 18:19
10/10 anonim válasza:
Az a HErBY (vagy hogy írja) egy tapló bunkó, az a Szefi meg egy tudatlan barom. Nekem a Tízes lista lett az új kedvencem, bár az a srác más kategória, nem egy vlogolós balfa-sz. Sajnos a Videómánia, ami szintén más kategória, évekkel ezelőtt szerintem a legjobb volt, de szegény Dancsó Péter eladta magát, és újabban minden videójában vannak reklámok, és ez már gusztustalan. Csinálna inkább olyan Szakszerűen videókat, mint régebben, mert azokat imádtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!