Emci Beauty-ról (YouTuber) mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Mindent mondjatok el,amit gondoltok róla, ha lehet indokoljátok is meg, miért gondoljátok róla azt. Normális választ pls. :)2015. nov. 5. 13:32
1/6 anonim válasza:
Azon kívül hogy szerintem 12 évesnek tűnik, nem sok véleményem van róla.
2/6 anonim válasza:
Én nagyon szeretem a videóit, fel is vagyok iratkozva, imádom, jók a videói, én csak ajánlani tudom
3/6 anonim válasza:
Gyönyörű szép és aranyos lány, tuti beleesnék, ha személyesen ismerném :)
17/F
4/6 anonim válasza:
En eloszor nagyon szerettem meg minden...de most!!! jesszus magyon felnottesen viselkedik magy lány akar lenni...fotozasokra jár..de minek !!??? Meg ha o nem sminkeli magat suliba akk mimek neki 5tonna smink???
Bocsi ha te szereted de te kerdezted a velemenyemet...
5/6 anonim válasza:
Szép, szép, de mi mást tud felmutatni a sok ruháján és sminkjén kívül?Semmi bajom nem lenne vele, de az utóbbi időben azt vettem észre, hogy beképzelt lett.Ezzel már csak annyi a problémám, hogy neki a szülei veszik a cuccait, nem ő.Azzal nincs bajom, hogy fotózásokra jár, ennyi sminkje és körömlakkja van stb...Csak azzal, hogy beképzelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!