Rajtam kivűl szokott valaki úgymomd beleélni magát a star wars univerzumába? Én elég gyakran, mondhatni a második otthonom 😃
Figyelt kérdés
Van hogy azt játszom hogy én vagyok az rgyik híres karaktere a filmnek vagy a játékának (swtor)..pl han solo, luke skywallker vagy az ő apja,és átgondolom én mit lépnék bizonyos helyzetekben.pl én anakin helyében nem állnék át a sötét oldalra...Remélem nem csak én vagyok így vele! 😃2016. dec. 17. 21:13
1/9 anonim válasza:
Nem csak te vagy így. De én inkább sith lennék. Szerintem a sithek sokkal erősebbek a jediknél, csak sajnos a filmekben veszteniük kellett hogy népszerű legyen a film
2/9 anonim válasza:
Oh hat en pl regen torteneteket irtsm egy fuzetbe. Az egyikben en es az unokatesoim jedik voltunk. Ezzel a storyval ket spiralfuzet tellt meg. Most meg sajat torteneteim alapjan csinalok videokat magamnak a jedi academy jatekban.xD Ugyh nem te vagy az egyettlen. :)
3/9 anonim válasza:
Első, tényleg erősebbek, de még a Legends-ben sincs olyan háború, amit ők nyertek volna..
Amúgy én magamat mindig Jedinek képzelem el, Vorin a nevem, Revan miatt :'D
4/9 A kérdező kommentje:
De jó tudni hogy az ember nincs egyedül! :D
2016. dec. 29. 19:11
5/9 anonim válasza:
Én legtöbbször a fejemben találok ki star warsos történeteket. És néha annyira átérzem, hogy mit érezhetnek a szereplők, hogy valamikor elsírom magam rajta.
6/9 anonim válasza:
Nekem is van star wars történetem, bár nem én vagyok benne a szereplő :)
7/9 anonim válasza:
Nekem is van saját sztorim... de van hogy néha beleépítem a star wars rebels sorozatba... Az egyik legjobb dolog a világon :D
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat! Megemlítenétek a történetek is? :D
2017. márc. 8. 18:18
9/9 anonim válasza:
Én este, amikor nem tudok elaludni, mindig sw történeteken agyaltam, elképzeltem hogy jedi vagyok, stb.
Jó kis sztorijaim vannak, van hogy egy sajátot írok, van hogy a meglévő karakterekkel képzelek el jeleneteket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!