Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mit csináljunk osztály karácso...

BellaThe kérdése:

Mit csináljunk osztály karácsonykor?

Figyelt kérdés

17-18 évesekről van szó és egész nap az osztályfőnökünkkel leszünk aki megkért minket hogy találjunk ki programokat(sulin belüli)

Egyházi suli(református) szóval kérlek,kulturált ötleteket írjatok :D

2016. dec. 10. 20:33
 1/2 anonim ***** válasza:

Asszociációs játék:

Körbeültök, és Juliska kezd, azt mondja: "felhő". A mellette ülő Peti azt a szót mondja, ami leghamarabb eszébe jut a felhőről: "eső". Kriszti folytatja, "rosszkedv", Betti mondja "csokievés" és a többi :D

Tök jól el lehet vele szórakozni, és egy csomó mindent meg is lehet tudni a másik személyiségéről :)

2. Ha van valakinek valami hobbija, mondjuk zenél, vagy bűvészkedik, tart egy kis bemutatót azz osztálynak.

3. Nem tudom milyen kapcsolatban van az osztály, de ezt szerintem közösségépítő játéknak is fel lehetne használni:

[link]

4. Ha a még aktívabb programokat szeretitek, akkor meg csináljatok együtt kókuszgolyót vagy valami sütés nélküli kaját :) Még meg is lehet enni :D Mi egyszer salátát csináltunk, az azért volt jó, mert tényleg mindenki csinált valamit. Aprított, mosott, szószt csinált...

Jó karácsonyozást ^^

2016. dec. 10. 20:56
 2/2 anonim ***** válasza:
Miért nem mentek ki korizni valahova együtt? (persze nem tudom hogy ehhez engedély kell stb a suli részéről) de én ezt mondanám. Ha viszont helyszíni elfoglaltság kell, egyelőre passz...
2016. dec. 14. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!