Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Ti ezzel hogy vagytok?

Ti ezzel hogy vagytok?

Figyelt kérdés

Amikor tudtotokon kívül éppen utcai prankben részesültök? És persze youtube-ra teszik de ti ilyenkor mit csinálnátok?

A: ráhagynátok

B: szólsz a csatorna tulajdonosának

C: gondolkodás nélkül jelentitek a youtube-nál

Amúgy szerintem a C-nek

Most ez a kérdés most az egyik videósom miatt merült fel mert most volt egy ilyen esete és kérlek titekett hogy indokoljátok hogy miért azt csinálnátok

2016. dec. 2. 23:15
 1/8 anonim válasza:

az engedélyem nélkül engem ne töltsenek fel internetre, bármilyen formában!

először megkérném az illetőt hogy távolítsa el. ha szép szóval nem megy, akkor ügyvédhez fordulnék, aztán yolo

2016. dec. 2. 23:27
 2/8 A kérdező kommentje:
Csak mondom ha tömeg felvétel volt akkor úgy tudom nem sérültek jogok
2016. dec. 2. 23:32
 3/8 anonim válasza:
ezért is kerülöm a tömegrendezvényeket. tudom, hogy random videózgatni nagyon trendi, de felfoghatná pár magamutogatáson szocializálódott paraszt, hogy nem mindenkinek van kedve "szerepelnie"
2016. dec. 2. 23:34
 4/8 A kérdező kommentje:
Ehez nem kell rendezvény ha csak az utcán úgy több ember is rajta van valaki a háttérben sétál valaki meg elmegy az 'áldozat' mellet és stb. Az is tömeg felvételnek számít
2016. dec. 2. 23:39
 5/8 anonim válasza:
a kérdésedre válaszoltam, hogy mit tennék, és hogy miért. ha önigazolási kényszered van, mert egy vélhetően köcsög videóst próbálsz mentegetni, akkor azt ott kommentszekcióban oldd meg! szerintem a törvények rosszak, ha engedik, hogy az egyén nem döntheti, hogy nem szeretne rajta lenni egy videón. ha pedig prank videóról van szó, nem értem hogy jön ide a tömegrendezvény, hacsak nem úgy, hogyha összevágok egy több embert (egyszerre) megalázó videót, akkor az már rendben van?
2016. dec. 2. 23:47
 6/8 A kérdező kommentje:
A tömeg rendezvényt te hoztad fel én tömeg felvételelt mondtam:)
2016. dec. 2. 23:56
 7/8 A kérdező kommentje:
Felvételt*
2016. dec. 3. 00:00
 8/8 anonim válasza:
"bármilyen formában" - így kezdtem, te pedig beleálltál a "rendezvénybe", mert gondolom sejted, nincs rendben, ha valakit random felvesznek az utcán videóra, legyen szó rendezvény keretein belül, vagy csak egy önjelölt bal*asz videósról az utcán (ahol nincs rendezvény) - ha ennyire rövid vagy, muszáj vagyok szájbarágni :D szerencsétlen :D
2016. dec. 3. 00:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!