Mi a véleményetek a blogomról?
Elkezdtem blogot írni! Abortív vonalat képviselem, nem szeretném ha egy-egy rész nagyon hosszú lenne, hisz' nem egy könyv. Kérlek hogy formáljatok vélemény és osszátok meg velem akár itt, akár az oldalon kommentben. Köszönöm!
(+ infó: Minimális felnőtt tartalom van benne ami a későbbiek folyamán jobban kibontakozik. )
Oldal: brokko.blog.hu
A Natasánál nem tudtam tovább olvasni.
A Natasa, egy teknős név.
Legalább is, nekem az jut róla eszembe..
Ha egy "könyvben" csúnya neve van az illetőnek nem fogom tovább olvasni.
A Melinda név tetszik.
De teknős pajti egyelőre nem lesz "csodálatos".
.
Rengeteg helyen van felesleges vessző, más helyeken viszont hiányzik, a személyes névmásokat pedig mindig kisbetűvel írjuk, az "én"-t különösen, ez a folyamatos nagy kezdőbetűzés eléggé "hülyepitsa"-jelleget ad a főszereplőnek. Néhol elég nyakatekert a megfogalmazás, máshol pedig egyszerű, mint a faék, a kettő együtt zavaró.
"szépen megcsinált naturális smink dugta el bőre hibáit" - ettől végigfutott a hideg a hátamon és nem, ennek nincs köze a szexualitáshoz...
"Ezeknek az embereknek a háromnegyede BMW-vel, Mercedes-el, és egyéb nagy névnek örvendő közeledési eszközzel járnak ide, amik láttán a tinilányok sikítva rohangálnak fel alá, és a vaginájuk illatának utószelével próbálják manipulálni a helyzetet, hogy észre legyenek véve" - túl azon, hogy az "észre legyenek véve" a "macska fel van mászva a fára" tipikus esete, mi a répa az a "vaginájuk illatának utószelével"?
Kedves, vagy nem kedves ötös.
Elolvastam a harmadik elejéig.
Nem igazán tetszett. És szerintem is egy icipicit "hülyepitsa" érzést kelt :D
De ne vedd rossz néven.
De mi ez a megcsalós izé?
Ha van párja, akkor ne feküdjön össze mással. Milyen dolog ez?
2016. Női logika.
Én csak a "tincsilánycsikórcsiban" szenvedek egyelőre, de szerencsére nekem nem ez a logikám.
Ezekből a "megcsalom a párom, de tudom, hogy nem jó" emberekből lesznek a ringyi-rongyik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!