Mi a véleményetek a blogomról?
Figyelt kérdés
haroldesztinaploja.blogspot.hu
Eredetileg ilyen online napló féleség akar lenni, kíváncsi vagyok a véleményekre,tanácsokra.
2016. febr. 23. 20:43
1/6 anonim válasza:
Ez a betűtípus és a színösszeállítás olvashatatlanná teszi az egészet. Egybezsúfolt, halovány szín ami fárasztja a szemet. Tényleg szépek a betűk, de azért egy teljes oldalt ezzel nehéz olvasni.
A tartalomról nem tudok nyilatkozni, mert 1 percig se bírtam olvasni.
2/6 anonim válasza:
Nagyon gyenge. Pár mondat, és bőven elég volt.
3/6 anonim válasza:
Félelmetesen rossz. Azt tudom, hogy a napló már régen nem napló, de hülyébbnél hülyébbeket tol mindenki ide, hogy véleményt mondjuk. Hét ez egy foss. És akkor még finom voltam.
Naplóféleség akart lenni. Aha. Ezek veled történtek, mi!
4/6 anonim válasza:
Szerintem nem rossz. Nem mondom hogy halál izgi a sztori, de olvastam volna még :) Hajrá, csak így tovább :)
5/6 A kérdező kommentje:
1. Válaszoló köszi, hogy szóltál
3. Válaszoló ez egy kitalált történet
2016. febr. 24. 21:05
6/6 anonim válasza:
Rendkívül primitív. Szomorú, hogy van akinek ez tetszik. Ez az oktatás szégyene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!