Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Néhány szó a blogomról?

Néhány szó a blogomról?

Figyelt kérdés

[link]

A blog nagyon kezdetleges, még nincs kialakítva, csupán az írásról ha mondanátok pár sort, megköszönném!:)

2015. márc. 4. 08:37
 1/7 anonim ***** válasza:
Eléggé tinilányos. Ebben a műfajban nem vagyok otthon. De ha csupán ki akarod írni magadból az érzéseidet, akkor arra jó. De egyelőre ezzel nem leszel országos hírű. Remélhetőleg nem is ez a célod.
2015. márc. 4. 09:12
 2/7 anonim ***** válasza:

- nem én vagyok a célközönséged

- ez egy napló lesz magadnak ahogy nézem, hogy a későbbi években mosolyogva visszaolvasgasd

2015. márc. 4. 09:12
 3/7 anonim ***** válasza:

Jó lesz az,csak ne hagyd abba.Én is akarok hasonlót,csak az teljesen más lesz,ha egyáltalán elkezdem:)

Sok sikert hozzá,és kitartást!:)

(Megjegyzem már március 4.-ike van,ideje lenne már egy új bejegyzésnek)

2015. márc. 4. 10:44
 4/7 anonim válasza:

Látszik, hogy olvasol. Ez máris jó pont :)

Sajna, ha nem csöpög elejétől a végéig, nem biztos, hogy vonzza majd az olvasókat.

Gyakorlati tanács: ingyen le lehet tölteni blogspot-template-eket, nagyon jópofák :) Feldobja a blogot.

2015. márc. 4. 14:42
 5/7 2xSü ***** válasza:

Végre alaki arra használja a blogot, amire kitalálták.

A kinézet nagyjából rendben van, sokat lehetne csiszolni rajta, de ebben a műfajban azért mégis csak a tartalom a lényeg. Amire figyelnék, hogy a szöveg mindenütt egységes legyen. A két bejegyzésben kétféle betűméret látható.

A fogalmazás választékos, és jól kifejti a gondolataidat, érzéseidet. Szerintem ezen sem kell tudatosan változtatni, idővel ha tud, magától csiszolódni fog.

Esetleg még egy tanácsot adnék. Ha a mondanivalód 6-7 sornál hosszabb, akkor célszerű a gondolatmenetnek megfelelően bekezdésekre törni, a bekezdések között egy sor távolságot hagyni. Ez nagyban megkönnyíti az olvashatóságot, kevésbé tűnik hosszúnak a szöveg.

Ha osztályozni kellene én egy nagyon erős négyest adnék rá. Leginkább azért nem ötöst, mert még nincs megfelelő mennyiségű tartalom. Két bejegyzés még ugye nem blog.

2015. márc. 4. 15:17
 6/7 A kérdező kommentje:

Koszonom szepen Mindenkinek a valaszt!A blog kinezete, mint emlitettem, szerkesztes alatt all, epp, hogy nezegettem milyen is lehetne elkepzeleseim szerint.De meg nincs kesz!:)

Furcsa.Valakinek atjott,mirol irnek, valaki pedig ugy latta, hogy naplo.Pedig egyaltalan nem magamrol irnek, hanem Nektek, a tobbi embernek!:) Ez benne is van a 2. bejegyzesben: tortenetirasnak tunhet, de azt meghagyom masoknak!:)

Bar 1 honapja keszitettem el es csak 2 bejegyzes van, mivel most eleg batoritoak voltatok, folytatni fogom!A temam "tanacsadas" lenne.Tippek a rohano hetkoznapokhoz foleg lanyoknak/noknek az elet minden teruletere!

Koszonom,hogy megneztetek!Bocsanat az ekezethiany miatt, de telefonon tul sok ido lenne.

Ui.: kulon orultem annak, aki azt irta, latszik, hogy olvasok!Mert tenyleg sokat olvasok de boldog vagyok, ha ez latszik a beszedemben,irasomban, mert azt jelenti, hogy fejleszt!:)

2015. márc. 5. 07:48
 7/7 2xSü ***** válasza:

> Pedig egyaltalan nem magamrol irnek, hanem Nektek, a tobbi embernek!

Igen, de gondolom a saját gondolataidat írod le, a saját szemléleted szellemében írod, amit írsz. Oké, hogy nem azt meséled el, hogy -tól -ig ezt és ezt csináltad, de azt meséled el, hogy te hogy viszonyulsz a télhez, az évszakok rendjéhez, hogy a te világképedben ezeknek mind megvan a helyük, szerepük, és ez akkor is így van jól, ha éppenséggel adott helyzetben kellemetlenségnek is tűnhet. Vagy arról írsz, hogy *te* hogy viszonyulsz a rohanó világhoz.

Természetesen minden ilyen állásfoglalás egy-egy témában azért születik, hogy másokra hatással legyen, tanulságul szolgáljon, de alapvetően mégis csak a te gondolataid ezek, akkor is, ha nem írod le azt a történést, ami ezeket a gondolatokat felszínre hozta.

2015. márc. 5. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!