Szerintetek kit ölt meg Negan a TWD-ben? Indokoljátok is meg, hogy miért Ő lesz a jelölt.
Eugene-t fogja kinyírni, figyeljétek meg. A sneek peek-ben Rick arcának jobb oldalán van az "odafröccsenő" vér, ezért mindenki azt gondolná, hogy a jobb oldalról választott. Szerintem meg ez terelés.
Balról nyírt ki valakit, aztán a véres ütőt hozzáérintette Rick arcához (nem is úgy néz ki, mintha odafröccsent volna a cucc, inkább amolyan kenődő folt jelleg).
Túlságosan is arra akarnak minket rávenni, hogy azt higgyük, jobbról nyírt ki valakit, ezért én az ellenkezőjét hiszem, balról lesz valaki.
A tűzoltó csajt nem hiszem, mert szerintem férfi lesz az áldozat. A kissrácot ugye nem, a meleg gyerek meg nem lenne elég dramatikus, ezért csak egyvalaki maradt, Eugene.
Tök mindegy a vér, a character episode guide szerint:
Eugene - 1,4(?),6,7,8,11,13
Ezekben a részekben benne van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!