Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Szerintetek kit ölt meg Negan...

Szerintetek kit ölt meg Negan a TWD-ben? Indokoljátok is meg, hogy miért Ő lesz a jelölt.

Figyelt kérdés

2016. szept. 21. 22:20
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Volt egy elemzés, amiben az "FPS nézet" szögéből Glen tűnt a legvalószínűbbnek, és az ütés utáni tompa kiabálásokat is lelassították, felhangosították, és ott is úgy hangzik, mintha az ő nevét kiabálnák a többiek. Meg ugye a képregényben is megöli őt Negan, csak még korábban.
2016. szept. 21. 22:24
 2/16 anonim ***** válasza:

Glenn és Abraham.

Mert olvastam spoilingdeadfans-en, hogy a két színész csak az első részben lesz benne.

2016. szept. 21. 22:31
 3/16 anonim ***** válasza:
Glenn halt meg
2016. szept. 21. 22:31
 4/16 anonim ***** válasza:
Bár én már úgy vagyok vele, hogy a legjobb lett volna Daryl-t kinyírni, hogy az írók ne hozzák össze senkivel. Így is sok a nyál.
2016. szept. 21. 22:33
 5/16 anonim ***** válasza:

Én is Glenn-re, vagy Abraham-re tippelek, vagy mind a kettőre.

Talán Glennt tartom a legvalószínűbbnek, pont azért, mert őt a legtöbben kizárták, mivel " túl egyértelmű" lenne. Szerintem a karaktere is elfáradt, Maggie-nek pedig felpörgetné a jellemét a férje halála, pláne, ha esetleg el is vetélt.

Abraham azért a másik választottam, mert ő már több mellékszereplőnél, de még nincs benne egészen a főszereplő gárdában. Az ő halála lenne az okos jut is - marad is megoldás az írók részéről.

Én is hallottam egy teóriát, mi szerint a "nagy durranás" az lesz, hogy nem 1, hanem 2 főszereplő hal meg, Glenn és Abraham. De ki tudja? Ami kb. biztos, hogy nem Rick és Carl. Viszont remélem nem egy alig látott mellék szereplőt ölne meg ennyi ideg tépő várakozás után.

2016. szept. 22. 13:32
 6/16 anonim ***** válasza:
Abraham pedig jó karakter volt.
2016. szept. 22. 16:22
 7/16 anonim válasza:
Több mint valószínú, hogy a baseballütő Abrahamre súlyt le, a helyéből ítélve és arra, hogy ő már elvileg halott (a képregény szerint), közkedvelt, ezért van súlya és most kezdett el a békés életre, gyerekekre...stb...gondolni :) Na meg nem látták a későbbi részek forgatásán :) Rick keze valószínüleg repül a lakókocsiba, mert neki már szintén nincs a képregénybe és az, hogy a részletve a fejszével berángatja a lakókocsiba és ahogy, eléggé arra utal, hogy most kicsit késve, de itt is amputálják neki :D Éééés több mint valószínű, hogy Glenn is meghal a rész vége felé, azon egyszerű okból, hogy az ő halála Maggie jellemének elég jelentős fejlődését hozná, nem látták a későbbi részekbe, na meg elvileg őt ölné meg, de a meglepetés miatt úgy gondolom hogy a végén vágják oda, mikor már senki se gondolná, hogy őt is kinyírják :) millió elolvasott elmélet után ezt vezettem le a kissé beteg elmémmel, ezzel jönnének ki a lehető legjobban, lenne súlya és lenne meglepetés bőven, mert ennyire senki nem számít, kb ennyi :)
2016. okt. 14. 23:01
 8/16 A kérdező kommentje:
Én is így képzeltem el kb. Láttam én is azt a videót, amiben behurcolja Ricket. Viszont ott volt a Daryl köpenye, úgyhogy szerintem itt másis fog történni. Na mindegy, majd kiderül. :) Márcsak 9 nap!!! :D
2016. okt. 15. 16:23
 9/16 anonim ***** válasza:
Daryl-t elrabolják. Negan-éknél lesz fogoly, a mid-season finale-ban fog elszökni.
2016. okt. 15. 16:40
 10/16 anonim válasza:
Darylt semmiképp nem ölik meg, közönségkedvenc és ott volt későbbi forgatásokon :) a köpenye szerintem máshogy kerül oda :) persze ezek csak elméletek, de a sok információból én ezt tudtam kihozni :)
2016. okt. 15. 22:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!