Szerintetek kit ölt meg Negan a TWD-ben? Indokoljátok is meg, hogy miért Ő lesz a jelölt.
Glenn és Abraham.
Mert olvastam spoilingdeadfans-en, hogy a két színész csak az első részben lesz benne.
Én is Glenn-re, vagy Abraham-re tippelek, vagy mind a kettőre.
Talán Glennt tartom a legvalószínűbbnek, pont azért, mert őt a legtöbben kizárták, mivel " túl egyértelmű" lenne. Szerintem a karaktere is elfáradt, Maggie-nek pedig felpörgetné a jellemét a férje halála, pláne, ha esetleg el is vetélt.
Abraham azért a másik választottam, mert ő már több mellékszereplőnél, de még nincs benne egészen a főszereplő gárdában. Az ő halála lenne az okos jut is - marad is megoldás az írók részéről.
Én is hallottam egy teóriát, mi szerint a "nagy durranás" az lesz, hogy nem 1, hanem 2 főszereplő hal meg, Glenn és Abraham. De ki tudja? Ami kb. biztos, hogy nem Rick és Carl. Viszont remélem nem egy alig látott mellék szereplőt ölne meg ennyi ideg tépő várakozás után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!