Ez függőség? Elkezdtem rulettezni pár hete, most kb 700-800eu minusznál járok.
Elkezdtem rulettezni pár hete, most kb 700-800eu minusznál járok. Nem tudom egyszerűen abba hagyni, mert egyik nap nyerek 100-at, másik nap bukok 200at és vissza akarom nyerni. Nem azért fogadok, mert kell a pénz, csak szórakozásból. Amint haza érek suliból kb játszok 5-6 órát és amikor elmegyek aludni, akkor is csak arra gondolok hogy mennyit vesztettem stb...
Ötletek hogy tudnék leszokni? 15 éves vagyok jelenleg.
A sportfogadást ne keverjük ide, ott lehet nyerni, ha az ember nem nagyravágyó és ér hozzá. Rouletten matematikailag lehetetlen hogy profitálj, a szerencsét pedig úgyis redukálja a nagy számok törvénye.
A kacsákat ne bántsd, nemrégiben próbáltam őket tanítani, habár deriválni még nem tudnak, de exponenciális egyenleteket meglepően könnyen oldanak meg egy kis kenyérért cserébe (eddig jutottam el velük a múlt órán).
A feltételezéseddel pedig egyetértek, valószínűleg kamu, hogy 1/37 eséllyel nyert a srác, mert megrakta a 0-t :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!