Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Ez függőség? Elkezdtem rulette...

LehetneEgyKérdésem? kérdése:

Ez függőség? Elkezdtem rulettezni pár hete, most kb 700-800eu minusznál járok.

Figyelt kérdés

Elkezdtem rulettezni pár hete, most kb 700-800eu minusznál járok. Nem tudom egyszerűen abba hagyni, mert egyik nap nyerek 100-at, másik nap bukok 200at és vissza akarom nyerni. Nem azért fogadok, mert kell a pénz, csak szórakozásból. Amint haza érek suliból kb játszok 5-6 órát és amikor elmegyek aludni, akkor is csak arra gondolok hogy mennyit vesztettem stb...

Ötletek hogy tudnék leszokni? 15 éves vagyok jelenleg.

2016. szept. 13. 23:12
1 2
 1/11 Carragher_x ***** válasza:
9%
Ha nem kamu, akkor elég kemény. Szólj a szüleidnek!
2016. szept. 13. 23:22
 2/11 anonim ***** válasza:
32%
Kezd erős függőségbe hajlani, és az eredményeid alapján ennek rossz vége lesz.
2016. szept. 13. 23:25
 3/11 A kérdező kommentje:
Már csak ez hiányzott az energiaital függőség mellé... De komolyan... Szólnjak nekik? lol lehet addig éltem.
2016. szept. 13. 23:32
 4/11 anonim ***** válasza:
36%
gondolj arra hogy ha visszanyernéd a pénzt akkor sem vehetnéd ki mivel leellenőriznek és rájönnek hogy nem vagy 18. így könnyebb abba hagyni
2016. szept. 13. 23:53
 5/11 anonim ***** válasza:
36%

Egyszerű a dolog:

Próbáld felfogni, hogy buktál 800 eurót. A Te 800 eurodat. Kellett ez neked? 15 éve kis pisis létedre? Eljátszani azta pénzt, amin bármi mást vehettél volna, amihez csak kedved van? Most meg félnél szólni a szüleidnek?

Ideje összeszedned magad, és belegondolni, mi a francot csinálsz.

Bármi abbahagyható. Ha nem tudod, akkor ostoba, gyenge ember vagy, aki magát sem tartja annyira, nem tiszteli, hogy abbahagyja azt, ami zavarja, és roszat tesz neki. Gáz.

2016. szept. 14. 00:31
 6/11 anonim válasza:
46%

Igen, ez függőség, ami részben a tudatlanságodból, és a felelősségtudat hiányából is fakad. Nem véletlen, hogy nagykorúsághoz kötik a szerencsejátékot.

Ha jobban képben lennél matekból, akkor tudnád, hogy hosszabb távon minden szerencsejáték veszteséges. Vannak ugyan olyanok, amiknél a szerencse kisebb szerepet kap, de a rulett nettó matek. Persze, van, hogy az embernek szerencséje van, de kellő matematikai ismeret birtokában ki tudod számolni, hogy ennek mennyi a valószínűsége. Innentől meg már csak ész kérdése felfogni, hogy egyszerűen nem éri meg.

Ha vesztettél, akkor vesztettél. Visszanyerni nem fogod, akárhogy is próbálkozol. Ezt is meg kell értened, az a pénz már elúszott, és minél jobban próbálnád visszaszerezni, annál mélyebbre kerülsz. A legtöbbet akkor nyerheted, ha nem költesz több pénzt rá.

"Nem azért fogadok, mert kell a pénz, csak szórakozásból."

Akkor miért több száz euróval játszol? Miért nem valami ingyenes rulett-szimulátorral játszol, amihez még csak pénz sem kell, de a játék élménye ugyanolyan?

"Szólnjak nekik? lol lehet addig éltem."

Persze, majd amikor már millió forint nagyságrendben szórtál el pénzt, meg amikor már lopni fogsz, hogy elszórd ilyen marhaságokra, ha az kiderül, akkor biztosan jobban jársz, mint ha most kapnál egy fejmosást, igaz?

2016. szept. 14. 09:55
 7/11 anonim ***** válasza:
69%

Lezsavazhatsz krédeőz, ade a tény ténym arad:

15 évesen ilyet művelni, csak gratulálni tudok. Szánalmas.

2016. szept. 14. 13:46
 8/11 A kérdező kommentje:
amim maradt még, felraktam zöldre és bejött. a végére +ba jöttem ki, de többet nem jövök fel ilyen témájú oldalakra, köszönöm a kommenteket!!!!!
2016. szept. 14. 20:49
 9/11 anonim ***** válasza:

Zöldre? Kár hogy csak piros és fekete szín van.

Ha a 0-ra értetted, akkor kivételesen beteg ember vagy, de elképesztő mákod van. Többé ne kezdj bele ilyen hülyeségbe. Egyetlen biztos módszere a nyerésnek a duplázás, viszont ehhez végtelen mennyiségű pénz kell, illetve rengeteg idő. Az oddsok a 0-a miatt nem egyensúlyozzák a kockázat mértékét (pl: feketére fogadsz, 18/27 az esélye, hogy nyersz, viszont csak a dupláját nyered meg a tétednek).

2016. szept. 17. 13:51
 10/11 anonim válasza:
48%

#9: Az a baj, hogy aki így áll hozzá, mint a kérdező, és ennyire híján van a józan gondolkodásnak, annak magyarázhatunk valószínűségről meg esélyekről, kb olyan, mint ha egy kacsát akarnánk megtanítani deriválni.

Ő csak azt látja, hogy "hát ezen lehet nyerni is", más nem érdekli.

Aki persze kimondja a fájó igazságot, azt gyerekes bosszútól vezérelve lepontozza. Mert ugye ezzel mindjárt másabb lesz a helyzete. :D

Gyanítom, hogy ez a mostani nyeremény is csak kamu, igazából óriási mínuszban van, csak nem akarja bevallani, hogy megint bukott. De még ha nyert is, ő lesz az, aki majd felnőttként eltippmixeli a lakáskölcsönt is.

2016. szept. 19. 09:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!