Jó angolosok! Leforditanatok nekem egy szöveget?
Mit várok el az iskolától ebben az évben? Nos ez egy nagyon nehéz kérdés. Nem tudom. Többször is átgondoltam hogy mit szeretnék elérni. Nem jutottam sokra. A tavalyi évhez képest szeretnék javítani a tanulmányi átlagomon. Ha szorgalmasabb leszek talánssikerülhet. Leginkább matekból szeretnék javítani.Mivel az utóbbi években nem igazán sportoltam eléggé lusta lettem. Ezért még a nyáron elhatároztam hogy ebben az évben többet fogok sportolni. Amikor vége lett a nyári szünetnek, nagyon tartottam az iskolától mert sokan mondták hogy nehéz lesz ez az év. Ettől nagyon megijedtem. De később rájöttem hogy nem kell aggódnom mert eddig is sikerült legyőznöm az akadályokat és ez most sem lesz másképp.
Tudom hogy egy kicsit hosszú lett de nagyon háláslennék ha valaki segítene ezt leforditani:)
What do I expect from school this year? Well, that's a really hard question. I don't know. I thought through it repeatedly, what I would like to reach. I did not get too far. I would like to improve in my studies. If I will be more hard-working I may succeed. Maths is the one I would like to improve in the best.
Since I did not really do sports sufficiently in the latter years I became lazy. That's why I decided during the summer to do more sports in this year. When summer ended, I became more terrified of school, because everybody told me that this year will be hard.
But I realised it later how I don't have to be worried because I always managed to overcome the obstacles and it won't be any other way this time.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!