Hogyan szervezzek házibulit?
Figyelt kérdés
16-17 éves társaságáról van szó. Viszonylag nagy házunk van, de nem tudom, hogy 15 meghívott nem-e túl sok? Emiatt ugye nem tudnám, hol rendezzem. Jó idő esetén nappaliban, jó idő esetén inkább kint? Mit csináljak, ha a társaság szétszeled? Valaki kint akar lenni, valaki bent? Nem mondom, hogy lopnának vagy bármi, de félek, hogy valamiben kárt tesznek, és nem tudok kellően odafigyelni mindenkire. Esti buliról lenne szó, de mégis hánykor? Mennyi pia kell ilyenkor? Nem arról van szó, hogy részegre innánk magunkat, legalábbis én nem, de vannak közöttünk olyanok, akiknek bulin alap az italozás. Ők hozzanak maguknak? Mennyi kajára van szükség, és milyenre?2016. aug. 23. 19:31
1/4 anonim válasza:
nézd meg a Project X nevű bulizásról szóló dokumentumfilmet segíteni fog
2/4 A kérdező kommentje:
Na mondjuk pont nem olyanra gondoltam :DDDDD
2016. aug. 23. 19:38
3/4 anonim válasza:
Mondjuk készülhetsz valami alap összeállítással, egy tálca sör és valami rövid vagy bor (ha van házi, megoldott), plusz valami rágcsálnivaló mellé, plusz mindenki hoz egy üveg valamit és egy kaját beugróként. Úgy nem lesz hiány semmiből.
Meghívni meg gondolom eleve olyat hívsz meg, akiben megbízol annyira, hogy be tudod hajtani, ha kárt tesz valamiben és nem próbálja meg elmismásolni a dolgot.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget :)
2016. aug. 23. 19:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!