Szerintetek érdemes megcsinálni ezt a házibulit? És ha igen milyen programok legyenek?
Anyummal pár napja beszéltük, hogy jó lenne a 13. szülinapomra csinálni egy házibulit, úgy hogy ők elmennek itthonról 1 éjszakára én pedig itthon maradnék a barátaimmal/barátnőimmel. Olyan házban lakunk, ahol 3 családnak közös az udvar (minket is beleértve) és akkor ők néha ránk néznének. Arra gondoltam, hogy azokat a barátaimat hívnám meg akikkel az osztálykiránduláson aludtam egy szobában, mert velük nagyon jól kijövök és ők is kijönnek egymással.. 2 fiú, 2 lány plusz ugye én. Kicsit tartok ettől az egésztől, azért kérném a segítségeteket. Igazából a legjobban attól tartok, hogy valakit nem engednek el. Semmiképpen nem a piálásra gondoltam programnak és szerintem nem korai 13 évesen házibulit tartani, csak normálisan kell viselkedni én pedig nem olyan típus vagyok, aki az első percben holt részeg (nem ittam még) meg amúgy is a szüleim megbíznak bennem. Szóval hogy így már nagyjából tudjátok a történetet ezért kérem a segítségeteket, hogy megtartsam-e a bulit vagy sem. Hogyha pedig megtartsam akkor milyen programok legyenek? Ja és még annyi hogy ez egy "ottalvós" házibuli lenne, tehát egyik délután átjönnének és következő nap délután mennének haza.
Előre is köszönöm a segítséget! Negatív hozzászólásokat mellőzzük pls!!!
Gyilkosos.
Cetlivel kisorsoljátok, hogy ki a "gyilkos", de mindenki csak a saját cetliját nézi meg.
Vaksötétet csináltok a házban, minden ablakot rolóval elsötétíteni, házat áramtalamítani, minden telefont, világítós dolgot kikapcsolni.
A "gyilkos" dolga, hogy a sötétben a többiek mögé settenkedjen, és hátulról hirtelen (ne túl durván) elkapja valakinek a nyakát. A többiek persze menekülnek, megpróbálnak elbújni, stb.
Ha valakit elkaptak, akkor hangosan SIKÍTANIA kell, és összerogyni a földön, mert halott. A játékvezető vár 3-4 másodpercet, (hangosan számol) ezalatt a gyilkos elillan a sötétben, majd ezután felkapcsolják a villanyt, és ki kell találgatni, hogy ki volt a gyilkos. (Aki persze tagadja.) Ha a többség valakit megszavazott, megmutatja a cetlijét. Ha ő a gyilkos, lebukott, újabb titkos cetlis sorsolás, és kezdődik elölről. Ha nem ő a gyilkos, akkor megy tovább a játék, megint teljes sötétség, stb.
De ugye pia meg nyomokban sem lesz fellelheto? 13 evesen annak semmilyen szinten nincs keresnivaloja egy szulinapi bulin.
Ha ezt tisztazzuk, en engednem, hisz azert nem lesztek teljesen felugyelet nelkul. Egyebkent nekem 14 eves koromig mindig jelen voltak a szuleim is, de senkit sem zavart, mivel nem tolakodtak allandoan, leginkabb par masik szulovel ragadtak le csevegni :)
Amugy az rendor-gyilkosos jatekot mi is jatszottuk sokszor, nagyon jo :) esetleg beszeld meg a szomszedokkal, ha jofejek.
Ezen kivul nekunk annak idejen a karaoke es a tancszonyeg is nagyon jo szolgalatot tett es beszereztunk hozza ilyen hazi disco fenyeket, amit egy atalakito segitsegevel be lehet csavarni a csillarba es nagyon jol nez ki. Nem draga, esetleg megprobalhattok szerezni. Zenet mi laptoprol hallgattunk hangfallal.
Medence esetleg van abban a kertben? Abban is jokat lehet bulizni, meg akkor is, ha nem tul nagy. Vagy mondjuk csinalhatjatok azt, hogy elmentek valahova (strand, bowling stb.) es utana pedig hozzatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!